25

25 este albumul aniversar al lui george michael dupa 25 de ani de cariera. la 25 de ani George Michael canta Careless whisper si avea deja albume cu wham si unu singur. la 25 de ani Kenny G deja cantase cu jeff lorber si barry white si semna cu arista contract. tata la 25 de ani avea 1 copil si era casatorit. terminase facultatea si era angajat cu salar si aprtament... basca frigider arctic si covor persan. eu am 25 de ani. nu am facut nimic. jumatate din viata s-a dus. se pare ca urmeaza partea mai prosta a vietzii. urmeaza pandemii si crize economice si eu nu am facut nimic 25 de ani. si se pare ca nici nu voi face. traiesc de pe o zi pe alta asteptand sa se intample ceva si ghici ce? nu s-a intamplat si nici nu se va intampla. traiesc degeaba pe terra .. sunt inca o umbra. am 2 momente importante pentru mine in aceasta zi. doar 2 lucruri ma fac sa zambesc.. faptul ca am vazut in direct 147 facut de stephen hendry.. care a pierdut si a iesit din competitie in fata lui murphy. al doilea lucru este concertul lui kenny g de deseara. in rest... astea trec si raman singur cu pisica gandindu-ma mereu la trecut. la ce puteam face la 19 ani la 20 la 24 de anietc. la 14 ani ma gandeam ca la 25 voi fi in bucuresti cu casa, regizor cu 3 filme succes toate cu nevasta si 2 copii. un baiat stefan zaharia jr si o fata... mereu gasesc detalii la planul meu de cacat si cand ma uit in buzunar vad doar banii lui alex de la intretinere.. in care oricum am intrat si el nu stie. nici nu afla ca nu imi citeste niciodata blogul. scriu mereu ca am 5 cititori si ma intalnesc cu oameni care imi spun ca fac arte din cei 5. am recalculat ... cu intrerupere am 7 cititori. doar 2 sau 3 sunt zilnici. din cei 3 fac parte si eu. chiar eu imi citesc de mai multe ori pe zi blogu. macar eu/. acum 2 ani ma vedeam la batranete singur urat sarac si cu 2 pisici. ghiciti ce? sunt singur urat sarac si am o pisica... de azi sunt mai batran si pisica mea de acasa a fatat.se pare ca ma apropii de adevar... sunt aproape de bastonu cu care alung pisicile de pe balcon ... din pacate cei care ar trebui sa ma intelegeaga si de la care astept macar un cuvant bun unul!! (si credeti-ma nu ma refer la parinti pt ca ei sunt mai mult decat rabdatori cu esecurile mele) cei care trebuie sama inteleaga nu o fac si ma judeca si ma insulta si nu imi sunt aproape... ceea ce ma face din trist in mai trist. unii traiesc pt ei si atat. eu traiesc degeaba pana acum. mai am 25 de ani si gata! si stau si scriu cacaturi in timp ce lumea chiar are probleme cu pandemii cu crize economice cu probleme... eu stau...

Comentarii

Adnana a spus…
La multi ani! si nu mai fi asa pesimist si negativist ;) toate vin la timpul lor :) zambeste :* adnana
Anonim a spus…
La multi ani! hai ca as putea demonta oricand teoriile tale. Daca ti spun ca stiu o duzina de oameni cu casa, persan, copii si job la "multinationala" profund nefericiti si goi pe dinauntru, ma crezi? Si cel mai trist lucru e4 ca nici nu si dau seama ce "saraci"sunt.
aida
Irina Dan a spus…
La multi ani !
1. Nu te compara cu altii. Viata e lupta cu propriile tale limite.
2. E un pas mare sa nu fii multumit de tine si sa constientizezi ca potentialul tau poate fi exploatat intr-un mod mai bun.
3. Every day create your history !
Anonim a spus…
Coae, nu fi idiot! Voi astia artistii, sunteti exact ca chirurgii...aveti nevoie de timp sa cresteti,sa dati performanta. Tu ai drumul tau, asa ca "stick to it"! Plus ca inca esti foarte tanar. O sa constati o chestie foarte interesanta, dupa ce o sa treci de 30 de ani - nu o sa mai fii asa de grabit si o sa ai alta perspectiva. Mi-am rupt din weekend sa scriu randurile astea, asa ca bag ala cap :))
Bine Hendry!!! Go Ronnie!
Auzi, noi cu cine tinem? :D
Ovi
Anonim a spus…
La Multi Ani ! De multe ori ceea ce ne dorim prea mult intazie sa apara ...dar doar intarzie ....odata si odata vor veni si acele zile care ti le imaginezi.Viata vrea sa te tina putin in suspans!
Nu fi pesimist de ziua ta !
Distractie placuta diseara la Kenny G :*
La multi ani ! Adina si implicit Edy :)
Răducu a spus…
http://www.vimeo.com/4059097
...ca sa ma asigur ca ai primit dedicatia...si mesajul.
unul din aia 7 cititori ocazionali a spus…
la multi ani omule!!!... relax... nu-i asea neagra treaba la tine... hai sa te inveselesc cu raul meu... ;) -am o droaie de diplome si firma subit nu mai are ce sa-mi dea de treaba (cu exceptia lu' varu' lu' nevasta lu' sefu'... care este...) si raman pe drumuri si cu o rata de 10 mil/luna...

zambesti a? ;) deja sa fii in pielea ta ti se pare un lucru destul de bun totusi... ;))
Lucian2050 a spus…
La multi ani!esti pesimist dar poate o sa fim sanatosi si o sa vorbim peste 25 de ani si o sa vezi ce multe ai realizat de la sfertul de veac trecut si poate o sa reusesc sa-ti dau cu o carte-n cap sa-ti spun ce gogoman erai acu 25 de ani...:)
Andrei a spus…
Nu stiam ca e ziua ta, dar aflandu-am printre cei 7 cititori care iti citesc blogul si urmaresc ce mai pui pe acolo, iti urez La Multi Ani! sanatosi, si fericiti...banii mai putin conteaza si persanul acu la varsta asta si crede-ma ca ca noi suntem generatia care trebuie sa isi intre in mana mai tarziu si sa faca bani pentru persan. O sa rasara soarele si pe starda noastra! O zi cat mai mununata iti doresc domnule!
S. Horia a spus…
La multi nene :D! M`a deprimat postu tau sincer, te cunosc, si nu cred ca ai trait "degeaba" toti acesti ani. Eu ma aflu printre acei profund nefericiti si goi pe dinauntru din cauza din cauza celor 19 ani ai mei , 4 jocuri, si 5 firme pe cv, sincer nu mai am timp nici sa ma fut sa zic asa (nici pe mine, nici pe prietena :D) Toate acestea pentru ce? Intr`o zi am primit intrebarea "Tu macar ai timp sa cheltui banii pe care`i castigi?" si am ramas mut.. si mi`am pus intrebarea "Pentru ce ma strofoc?". Nu te grabi nicaieri! Nu pierzi nimic! iti poti "pierde" doar viata si timpul pretios, si nu te grabi sa`ti fie unu sef. Si nu renunta la vise... Te invidiez sa stii >:P
paul coaieee a spus…
Cred ca am fost primul care a citit acest post..la doar cateva secunde dupa ce l-ai pus si totusi desi m-a intristat cumplit am reusit sa ma abtin sa nu fac un comentariu in ideea de a astepta primele reactii ale celorlalti ....acum simt nevoia sa intervin...si n-o sa zic decat ca ...frate esti bogat...al naibii de bogat...citeste toate aceste ganduri ale celor scrise inaintea mea...sunt oameni carora le pasa / pt care contezi si pe care poti conta...si daca o sa zic ca ma numar si eu printre ei...stiu ca o sa zici .. "Did that sound gay" ? :)) da oricum...cheer up mate...si vezi sa nu uiti ca la 6:28 ajung in gara de nord ...:))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...