buhusi... A LOVELY CITY(va rog cititi ca-s frustrat!!!)

In poza de mai jos vedeti panoul de la intrarile in metropola Buhusi.Fiecare sat sau oras are un panou de asta cu "bine ati venit si welcome" to Buhusi, Baicoi, Slobozia etc. Pe panoul nostru apare o stema. Stema orasului Buhusi evident. Numai ca putine persoane stiu ca aceasta stema este facuta de mine. Gandita creata si prezentata de mine in cadrul concursului de steme pentru orasul Buhusi din anul 2002. Am castigat acel concurs si stema mea a mers mai departe si a fost aprobata la judet, apoi la Iasi si trebuia publicata in Monitorul oficial. Nu a fost publicata in monitorul oficial pentru ca asta ar fi insemnat ca luam si banii ce erau ca premiu pentru concurs adica 5 milioane de lei la nivelul lui 2002. Banii nu i-am luat dar orificialitatile orasului Buhusi s-au gandit ca pot folosi stema mea si fara sa-mi ceara aprobare sau sa ma plateasca. Asa ca ea ,stema, este folosita la panourile de la intrarile in urbe, pe revista orasului pe prima pagina si chiar am vazut-o ca antet pe unele hartii oficiale emise de primarie catre scolile din oras. Daca ma duc la primar, primesc numa promisiuni... exact ce dau si eu administratorului cand ma intreaba de intretinere. Nu e asa ca e frumos?

Comentarii

Unknown a spus…
Teapa! Fii smecher si du-te repede la OSIM si inregistreaz-o! Bag mana-n foc ca nea' primaru e prea ocupat cu asfaltarea strazilor sa o fi facut si pe asta.

Apoi ai dreptul sa te duci sa le ceri pentru fiecare aparitie cate 5 milioane de lei noi :P
SteFUN a spus…
ca bine graiesti cu gura-ti aurita...
Razvan a spus…
Go Planet!!!...Urbea itzi va fi recunoscatoare!!!
SteFUN a spus…
Razvan ai cumva vreun sfat cu osimu', ca eu mi-am prins urechile pe site-urile astea de la osim. nici nu stiu daca aici trebe sa inregistrez stema...
Razvan a spus…
stema nu la OSIM...aia e marca inregistrata; dar un proces de imagine cu primaria...da; e vb de drepturi de autor
altfel spus...legea proprietatii intelectuale...TRY IT!!!
Anonim a spus…
Bai Stefane,pai tu-le mama-n gura de comunisti, bai noi mergem peste ei bah sa-ti dea bani ca sunt ai tai mah sunt munciti si domn primar duca-se pe pusti sa aiba in grija ca le daramam pe toate ca ale tale sunt eu zic sa punem mana pe coase pe topoare si torte si sa ne facem dreptate:)). Sau poti sa urmezi sfatul cu OSIM-u e mai civilizat:))
Lucian2050 a spus…
poti face bani frumosi!!pan' la urma nimic nu e gratis in tara asta, umbli putin dar le iei ceva lovele pentru cat ti-au folosit stema fara permisiune...
Irina Dan a spus…
eu zic sa stergi toate comentariile si articolul pana incepi procedurile de judecata, inregistrare etc. Ca sa nu afle ei ce vrei sa faci si sa se miste inaintea ta. Ca stii ca vestile circula repede. Good luck !
Anonim a spus…
GO PLANET.Judecata nene si daca nu te crede nimeni ca e a ta cere o explicatie oficiala din partea lor la ceea ce inseamna:)).Dar cel mai bun sfat il ai de la Razvan.
Unknown a spus…
Oricine inregistreaza aia la OSIM (da, la OSIM se inregistreaza) are 9 luni de asteptat pana ii intra marca. In primele 3 luni, sa zicem ca o ia nea primaru, tu ca si autor te duci si disputi aia cu el. Bineinteles, poate fi si invers. Daca el afla ca o inregistrezi, te disputa el.

Iote link:

http://www.osim.ro/formulare/form_desene.htm

Drepturi de autor vorbesti cand ai contract si surse si dovezi ca tu ai facut sigla nene. Te disputi cu primaria ca zici tu ca ai facut-o! Si pe o chestie de acu nspe ani!

Da' ai incercat sa vorbesti cu nea primaru? Macar o bere sa iti dea, ca multe publicatii nu prea cred ca scoate primaria, ca le e prea lene sa scrie o revista lunara despre cum sa o freci neproductiv!
Anonim a spus…
pana si pinalty a inregistrat marca PINALTY la Osim...tu de ce nu ai face-o?:) hai, bafta
Lorena
andrei a spus…
Da-l in judecata ca poate asa o sa dea si el niste bani cuiva care merita pentru efortul depus, nu sa mai fure el sa isi construiasca o noua casa in loc sa asfalteze singura strada principala din oras. Spor la treaba si nu te da batut...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...