cea mai frumoasa zi

de 2 saptamani sunt plin de ganduri negre .. pe care de altfel le-am postat pe blog mai jos. Doamne cat de bine am facut ca am scris toate astea. atat de bine ma simt acum. incredibil. poate ca sambata o sa ma simtde cacat la loc dar nu ma intereseaza. acum sunt super sunt in al 9-lea cer... de dimineata.. desi de 25 de ani... am fost sunat mereu. era gara pe telefonul meu. in fiecare an refuz sa raspund la telefon dar acum am raspuns la toata lumea si atat de bine m-am simtit ca toti s-au gandit la mine. cele mai frumoase mesaje sunt cele sincere si scurte si numai de astea am primit. de la toata lumea. si ziua mea devenea de dimineata din neagra in gri. suna telefonul si eu ma pregateam cu mancare pt prietenii care veneau in vizita seara si care dupa inca un telefon erau mai multi... faceam mancare si citeam mesaje si raspundeam la telefon. atat de bine m-a facut sa ma simt pentru ca vroiam sa scot comment-ul pentru post-uld e mai jos. credeam ca o sa primesc un comment de mila de ala banal si cretin de la 2 din cei 5 cititori dar nu. citeam comment-uri si mai disparea un rid de pe frunte. mai primeam un comment si un fir de par alb paraca era mai gri. atat de frumoase au fost comment-urile de la voi si atat de mult mi-ati ridicat moralul. in plus primesc un telefon de la tudor care imi spune ca a citit un post in care va ceream statie si imi da el una cadou numai sa o iau de la buhusi. SUPER!... apoi mai citesc un comment pe blog care imi place si tot asa. plec la concert la kenny g. iau cu mine gataru de la saxofon si un marker permanent. il vad pe kenny g in hol dand autoagrafe si spun "ce faci coaie" si kenny " bine coae dau autografe... vrei unu?"
si imi da autograf pe gatar exact cum imi doream. intru la concert in extaz ca primesc cadou de la oana si un cd cu kenny si cu atograf pt "steven" si cand incepe concertul ma asez in fata... ca tiganu si kenny apare la primele 2 piese din spatele scenei... trece printre randuri si ajunge langa mine. imi canta 5 note mie si se urca pe un cub fin in fata nboastra. eu plangeam si eram cacat total la fund. oana plangea si sorin cica avea si el ceva in ochi... canta nea kenny 2 ore pline de am zis ca nu am vaz asa ceva. vail johnsom la bass si-a facut treaba si tot asa. la final primesc cadou de la sorin vinil cu bb king pe care sorin a luat un autograf de la kenny desi kenny dadea autografe numai pe cd-urile de la el la preturi ...adevarate.... ba mai mult duminica imi da si un pick up sorin ca sa ascult acest bb king. plec de la concert in extaz si cu o nevoie stringenta de chiloti curati si mai primesc sms -uri de la multi ani... ajung acasa cu toti invitatii.
la mine in camera pe masa era liliacul ce-si astepta mesenii. scot gaina din cuptor fix cand era gata "pireul" cu lapte si salta din frigider. invitatii nu maiputeau de foame ca briscjhetele mele nu au facut fata. mancarea a fost bunicica dar vinul a fost super. eu nu am baut ca iau pastile dar eram imbatat de seara asta superba si de toti prietenii care s-au gandit la mine... scot la final tarta cu visne si lumea o devoreaza. ma suna paul ca vine maine dimineata la 6 in gara de nord si mi-e tare dor de el sa petrecem 1 mai impreuna... el pleaca apoi in grecia cu magda. si maine iarasi va fi o zi faina cu sorin si paul prin oras sau acasa sau oricum ar fi... apoi duc invitatii care bausera acasa si cand ma intorc mai vad 5 comment-uri frumoase si ma gandesc ca sincer este cea mai frumoasa zi de nastere din viata mea pentru ca, de exemplu, lqa 18 nu am avut majorat sau ceva. in principiu nu am avut zi de nastere cu invitatii mei. .. dar acum am avut cea mai frumoasa zi de nastere din viatata mea... si VA MULTUMESC TUTURO DIN INIMA!!! si nu mananc cacat sau spun cuvinte aiurea. chiar va multumesc mult ca ati rupt minute bune din viata sa cititi porcariile mele pe blog ba mai mult sa si postati un commet frumos. va multumesc ca ati reusit... impreuna cu astrele care s-au aliniat astazi, :))) sa-mi faceti o zi super...hai multani si sa traim. cat o fi sa fie... chiar ca mai avem 25 sau 50 de ani de acu in colo sa fie plini.... multumesc!

PS nu ma frecati la cap ca am scris gresit si sa corectez ca nu am chef de astea acum sunt prea exaltat ca sa mai corectez ceva. nu corectez de fel d'apoi acu... scriu ce simt si gata... va pupa tata:)

PS important... am scris mai jos ca cei de la care astept intelegere nu mi-o dau si ma judecat si traiesc pentru ei. incredibil. cei la care NU ma refeream pe blog si la care NU ma asteptam sa spuna ceva au scris comment iar cei la care faceam referire... cei de care spuneam ca ma judeca si nu ma "intel;ege" nu au scris si basca.. nici nu au citi ce am scris. important este ce ati scris voi si cum m-ati facut VOI sa ma simt astazi!!!!

Comentarii

Anonim a spus…
La multi ani! Si tine-o tot asa.Si daca ai doar 5 insi care iti citesc blogul ,eu sunt al 6-lea.Si e de ajuns zic eu....6 amici 6 simturi .Bafta Prietene!!!!
Vily B din Buhusi
Razvan a spus…
m-am gandit la o treaba si bad ca am nimerit-o: pt postul tau de pe 25, am zis ca-i mai bine sa-tzi elimini pesimismul mai...singurel, sa zicem; dar eu mai am o vorba - ziua mea mi-o fac sa fie in orice zi din an, asha ca, din punctul meu de vedere...AZI e ziua in care eu vreau sa-tzi spun...La multzi ani, dom' primar!!! Te saluta si te imbratzisheaza unul dintre admiratorii tai din Buhusiville...
paul coaieee a spus…
dat fiind ca am fost plecat 10 zile din tara abia acum iti citesc toate posturile pe care le-am pierdut atunci cand erau "calde". ba ma bucur ca am contribuit si noi macar putin la toata bucuria ta si ca a fost cea mai frumoasa zi din viata ta...ti-am mai zis eu inca din seara aia dupa ce ai scris acel art plin de venin..."ai frate oameni care tin la tine si nu-s putini"...offf i hate it when i'm right

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...