raspuns

doua persoane au crezut ca nu am cuvintele la mine cand nu am spus nimic la comment-ul "anonim-ului" de la articolul separate lives. ei bine pe langa faptul ca nu imi place cand scriem cu prea mult rahat pe blog (fie comment sau articol), mi se pare ca e atat de prost comment-ul incat nu trebuie comentat. dar daca voi vreti o sa il comentez. acest anonim este bine intentionat cred. adik el vrea pentru mine sa imi revin etc. numai ca nu ma cunoaste absolut deloc. acu ceva vreme nea rebreanu a scris o carte pe numele ei John. cartea are 2 parti: chemarea pamantului si respectiv cea a inimii, a dragostei. problema este ca la anonim exista doar chemarea pamantului. pentru mine nu exista motivatie intrinseca pentru a "realiza" cele spuse de tine. mie nu imi este greu sa gasesc o femeie chiar foarte frumoasa sa ies si nici nu imi este greu sa vand masina sa iau inca 100 de euro si sa imi iau un bmw. chiar nu imi este greu. bani fac dar prefer sa merg ... sa ma plimb cu banii astia. si acum strang abni sa plec de nebun in munti (gratie ideii geniale ale pretenului alex G). nu e greu deloc. partea grea este cu saxul. nu am in sange asta cu populara. dar as putea cu adevarat sa invat sa cant muzica usoara si rock'n'roll care imi plac de mor. asta da! recunosc. dar restul.... cu masina.. cu bani cu femeie... frate pentru e greu pentru ca nu sunt langa femeia pe care o vreau eu. asta e problema. intelegi? traiesc intr-o telenovela. got it? adik eu vreau si nu se mai poate. si acum trebuie sa astept sa treaca vreun an sa imi ling ranile si sa uit... imi lingeam ranile pe blog. sper ca asta nu te deranjeaza. cand am suferit prima data in viata mea si luam pastile de inima... colegii mei nu ma placeau. intr-o seara(dupa 2 luni de mumificare) am facut o gluma si Paul m-a luat in brate si mi-a zis "ti-ai revenit... imi era dor... ce tare!!!" eu nu imi revenisem dar se pare ca lumea nu ma place decat atunci cand sunt funny si pun muzica nu cand sunt trist si ma framant. de aceea scriu pe blog. ca sa ma descarc. in lume sunt vesel nu am nimic si in mine ard. credeam ca pot sa spun ce cred pe blog. va deranjeaza? ati vrea sa pun numai glumite si muzica? pot face si asta e ok. gasesc alt loc in care sa ma descarc.
in fiecare zi am un program belea. voi credeti ca nu am de trea ba si de asta sunt trist. furati curent. ma trezesc la 7 jumate. merg la munca pana la 16. apoi merg la peste sau la tenis pana la 9 seara. apoi dush si ies in oras. ma intorc la 12 si ma uit la tv apoi la top gear sezonul 2. la 3 ar trebui sa fiu frant dar cand sting lumina si langa mine locul e gol... e trist din nou. si oricfe as face locul de langa mine tot gol va fi in fiecare seara. si ca sa raspund dianei, nu e problema ca nu am cu cine. am si refuzat. problema este ca nu e cu cine trebuie. intelegi? daca as fi cu alta ar fi o rezolvare de moment. uit cat sunt cu ea. ca si cu munca si programul meu. fac cat mai multe pe zi ca sa uit cand trece timpul. sa imi vina mai usor. dar nu este. atat.

Comentarii

Lucian2050 a spus…
nu cred ca are rost sa intrebi daca deranjeaza ce scrii si ce nu...tocmai notiunea de blog implica sa scrii ce vrei tu, cand vrei tu si cum vrei tu, doar e blogu tau...cui nu-i convine sau se simte ofuscat poate lejer sa nu mai intre...
Anonim a spus…
Anonimul este un dobitoc , si a fazut lucrurile intr-un mod diferit, a crezut ca poate reuseste sa trezeasca ceva in tine, si a reusit:D ma bucur ca in timpul tau atat de amplu umplut (cu lucruri care sunt deja rutina daca ai putut sa le enumeri asa usor) ai gasit timp sa-mi raspunzi la acuzele aduse cu atata usurintza. Sper sa treci de limitele astea,chiar in acest cuvinte ai reusit sa-ti raspunzi singur la unele intrebari. Jocul asta interior al tau devine extrem de interesant,sunt foarte curios cum o sa se termine, sper sa tragi o conluzie in curand . P.S. Lucian, puiule, nu este atat de simplu, o sa intru in continuare si nici ofuscat nu sunt , dar din moment ce iti faci parerile cunoscute public, restu au voie sa comenteze in jurul lor , asta o sa fac in continuare fie ca or sa fie filme amuzante sau baiatu asta isi deschide sufletu aici in paginile astea ( nu potis a judeci omu cand incearca ceva). ANONIMU'
SteFUN a spus…
eu stiu deja cum se termina. am mai fost pe aici. o sa sufar foarte tare la un moment dat. o sa fiu o mumie juma de an si o sa slabesc 10 kg si apoi o sa incerc sa o iau, din nou, de la capat, cum am mai facut-o SAU... cum deja cred ca o sa fie.... o sa ma plafonez dupa ce o sa sufar si nu o sa mai vreau nimic ever. (nimic de la ele...)
Diana a spus…
Pe mine ma scot din sarite genul asta de femei... cele mai tari din parcare, de sari in gat dupa ele... nu e cea mai speciala sau cea mai frumoasa, dar e de inteles ce simti acum... tu ar trebui sa incerci sa gasesti una care sa gandeasca la fel si care ar fi devastata daca ai parasi-o... nu vreau sa judec sau sa ma bag, dar am senzatia ca n-a durut-o nici in fund de toata treaba asta. acestea fiind zise, iubirea si implicit durerea sunt in tine numai pentru ca vrei sa le tii acolo, sunt familiare... poti sa-ti schimbi starea, daca faci un exercitiu al vointei, nu prin ocuparea timpului... n-am sfaturi sau idei miraculoase, ce sa mai zic, e naspa, as fi la fel in situatia ta, dar sper sa iti treaca si sa iti dai seama ca nu era femeia potrivita pentru tine ( altfel nu ar fi renuntat in veci).
Lucian2050 a spus…
anonim, puiule,este foarte simplu, poti ramane anonim de exemplu, cu toate ca ar fi mai onest si mai de bun simt sa te semnezi cum face majoritatea lumii civilizate de pe aici...in rest, daca folosesti un limbaj decent si ai ceva cu adevarat de spus, scrie si nuvele din partea mea
SteFUN a spus…
merci:*... stiam eu ca e mai multa sensibilitate la grupa B... cred ca esti singura ploiesteanca de treaba pe care o cunosc:)
Alexandru Isfan a spus…
Nu trebuie sa te lasi afectat de asa ceva. Se intampla de f multe ori lucrurile astea in viata si dupa cum ai zis ai mai trecut. Nu are nimeni ce sfat sa iti dea decat sa mergi mai departe. Nu trebuie sa faci lucruri fortate doar sa iti treaca. O sa treaca de la sine. Normal trebuie sa iti ocupi timpul cu ceva distractiv, sa te simti bine in pielea ta. Asa sunt femeile.... din pacate sunt destul de multe care incearca si reusesc sa ne aduca la rangul de sclavi, pentru ca e menirea lor:))) ( nu sunt misogin dar sunt f multe care asta doresc ). Sunt in stare sa zica atunci cand le prinzi in pat cu altul sau alta:), ca au vrut sa trezeasca ceva in tine, ceva bun. De fapt afirmatia e adevarata, pentru ca, daca te lasi afectat trezesc tristetea, neincrederea, depresia si suferinta. Nu mai pune botul la toate prostiile indiferent cat de mult o iubesti sau d-astea... altfel ea isi atinge obiectivul. Si in fond, daca e sa fiti impreuna, o sa fiti pentru ca functioneaza pe lumea asta legea atractiei. Asa ca inveselirea si traieste cum iti place. I rest my case!
Alexandru Isfan a spus…
Eu nu prea inteleg sincer ce s-a intamplat. Am inteles ca este o fosta gagica de a ta ceva de genul... daca nu e asa ... comentariul meu de mai sus oricum iti foloseste:)
SteFUN a spus…
asa este... o fosta...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...