prima lor casa

da play la muzica si apoi citeste! enjoy!


ideea este ca la noi a "demarat" programul "prima casa". ca sa ma exprim televizionistic. ma gandeam ca, la ce venituri am eu si la cum imi prevad viitorul o sa pot depune actele pentru prima mea casa cand voi avea 70 de ani si atunci prima casa o sa fie la cimitir. acum am primit pe mail cam cum arata la altii programul prima casa. in mexic, un nene arhitect a facut casa cochilie. pare foarte interesant si va propun sa ne uitam pe niste pozne faine cu acea casa.
de exemplu intrarea. arata cam cum era casa piticilor aia din stapanul inelelor. se integreaza bine in decor si ma face sa cred ca acea alee plina de iarba va fi regasita si in casa si voi fi mai aproape de greieri...


surpriza! aleea merge pana in casa si in living pe jos e un pic de iarba... zupper... de ce nu m-am gandit si eu la asta?


offf mi se face foame cand vad atat de multa verdeata. cred ca daca faci mancare iei un pic de patrunjel de pe jos, un jet de apa si pui la tocana... uite :... aici luam un pahar de lapte de soia cred si un morcov:)


hai la tv... imi aduce aminte de locurile de joaca ale lui hugh heffner. arata foarte tare a locatie de turnat filme porn din 1970 dar imi place, e funky si mai ales iti creeaza apetit de facut copii camera asta. fii antena:


cel mai bun sex se face tot in patul matrimonial. va invit in camera viselor! aici cred ca as putea seara nu numai sa fac dragoste cum mintea perversa a lui Horia ar putea gandi... dar as putea sa stau cu o persoana draga in brate (in principiu pisica acum) si sa ma uit seara la stele si sa visez cu ochii deschisi. e superb.. plutesc pe un pat intr-o cochilie ce imi este casa... i love my life now...


nimic nu e mai relaxant decat o baie sau dush fierbinte inaine de somn. nimic mai simplu! intram in mica laguna albastra. ce poate fi mai funky si mai romantic?


dupa un somn superb ma trezeste aroma cafelei si zgomotul ierbii care creste in living... razele de soare ma mangaie usor si ma trimit la baie sa-mi spal fata senina... ma pregatesc pentru o noua zi in paradis. sunt aici:



......................
sper ca o sa cresc mare si o sa pot si eu sa-mi indeplinesc visurile de pe hartie si visele ce mai nou sunt cu ochii deschisi... astept sa am doar un salar decent si u bucata de pamant a mea ca restul se face. singur vreau sa fac totul in casa asa cum imi imaginez eu ca trebuie sa fie. imi doresc enorm o persoana sa ma inteleaga si sa-mi dea libertatea de a-mi face exact casa pe care mi-o doresc. e unul dintre idealurile copilariei mele. desigur ca acel vis s-a mai schimbat, complicat si modernizat. dar el exista si vreau sa-l indelinesc... am nevoie de cineva care sa-mi impartaseasca sentimentele si gandurile sau care macar sa ma inteleaga. pana atunci am asta:




multumesc teo. e momentul sa stingem lumina... vise placute copii...

Comentarii

Razvan a spus…
prea tare proiectul; dar un detaliu important (zic io) n-am ginit prin casoaia-slash-cochilie: unde-i amplasata buda, frate?

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...