seara de rock... concerte super...

ieri seara, miercuri, trebuia sa ma duc la Dinu Olarasu in Iron City. Ghiciti ce? am ajuns la Diana Utza acasa cu Marian si Alex sa bagam o narghilea. doar ca am plecat de acolo dupa 1 minut la Silver Church unde am vazut:
1 Manolovici live. canta ca de obicei bine si desi un pic mecanic este un chitarist bun (si silitor) de rock si a facut show bun. am ajuns la final si apoi au urcat pe scena:
2 TAXI! nu am crezut IN VIATA MEA ca Taxi pot face o atmosfera atat de faina si pot canta cu adevarat rock. a fost super. jur a fost MULT peste asteptari. mi-a placut enorm si chiar vrea sa caut unde si cand mai canta sa ma mai duc la taxi atat de mult mi-au placut. au urmat, dupa o pauza de 3 piese james brown(pe care am dansat ca vaca singur in disco):
3 PHONIX... au cantat ca de obicei foarte bine si au facut, pe perioada pieselor, foarte bine si sufletul a ramas Ovidiu lipan care a rupt numai 2 bete:D. au urmat finalul cu:
4 Timpuri Noi. Dan Iliescu intr-o forma de zile mari. au avut o masina de sunete in loc de alte instrumente si a fost masina de sunete, chitara lu Dan, tobe si vocea lu artanu! a fost noul punk dupa parerea mea dar a avut foarte multa energie muzica si a creat o stare o ceva inexplicabil dar macar interesant pentru cineva care nu auzise de stere, victoria sau de tanta pana atunci. eu care am auzit am si savurat:))) cel mai tare moment a fost cand Iliescu a ramas singur sa cante Tata si va jur ca i-au dat lacrimile atat de tare a trait piesa... mi s-a ridicat parul pe mine atat de intens a fost momentul... ceva ce nu poate fi descris pe un blog amarat dar daca ascultati piesa si va imaginati pe Iliescu cantand-o ... va dati seama ce vreau sa spun.

a fost o super noapte, nu mai am glas, am ajuns la 3 acasa si sper sa recidivez... va pup


Post Scriptum cu niste faze naspa de la cantare:
Frate eu stiam CA COvaci asta e om ciufut si tot a dezbinat trupa. dar asa figuri si asa de rahat a fost la cantare. atat s-a cacat pe el sa regleze monitoarele... Doamne II suse! I-au adus alt monitor, nimic! Apoi incepea o piesa si la jumatatea ei cand aplaudam si cantam mai tare el se oprea si se certa cu aia de la sunet ca nu se aude. ma rog eu cred ca e prea fitzos si ca o da in porno si ca ei chiar daca trebuie sa se auda sa cante si sunt probleme tehnice nu trebuie sa faca asa faze, sa intoarca boxele sa se auda el si sala sa nu auda nimic. Am vazut interviu cu Tito Puente (Dumnezeu sa0l ierte) si desi era constient de ce mare legenda Mondiala este vorbea normal si se comporta normal nu avea ataea basini cum avea Nicu aseara. ba chiar am vazut un concert unde el e invitata special , la Marc Anthony si nu prea s auzea el la juma de solo ca nu se reglasera bine aia cu sunetul si pana la final a fost ok, dar nu l-am vazut sa opreasca show-ul si sa spuna ca intoarce boxa sa se auda si etc. ma rog cred ca tine si de om... daca e om sau nu... si nu cred ca Nicu e om. pacat de trupa si de muzica asta buna totusi...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...