ce ne-a scris Raluca:

Dragii mei,
Desi n-am vazut zapada de aproape 2 ani, si nici n-am simtit ceva miros de brad... (poate daca folosesc spray de camera Glade), imaginilea astea sunt de Craciun pentru voi. La 25 de grade e frumos sa vezi poze.. da probabil e si mai frumos cu sania sau cu schiurile.
Pentru ca nu am mai scris de mult va spun doar ca sunt bine, sanatoasa (slava Domnului) si cu parul lung (ha ha ha). Nu m-am maritat cu nici un seic, nu m-o rapit nici un arab si inca nu stiu sa vb araba (doar sa injur si niste cuvinte de baza)...Pentru cei care vor sa vada poze cu mine trebuie sa va faceti un cont pe facebook si ma cautati dupa nume... am tone de poze acolo, inclusiv cu Bahrainul. Astept lista cu programari pentru concedii dar va sfatuiesc sa sariti lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie... ca o sa aveti parte de sauna gratis non-stop.. si nu e placut.... puteti veni pentr F1 ca o sa fie prima cursa... dar tre sa ma anuntati din timp.
Va pup si va imbratisez cu drag... sa aveti sarbatori faine si linistite... (astept cu colinda... ca am facut cozonaci :D).

Raluca

Comentarii

Anonim a spus…
eu eu eu eu eu eu :Dformula unu:D nu mai vb cu mine sunt colegu lui stefan florin sau yoko de aproape 2 anisori sarbatori:( sarbatori fericite :D
RaluSite a spus…
ok... s-a facut anunta-ma!
Razvan a spus…
aloha, mandro...te pupa baietu' si-ti doreste sa fii VESELAAAA...
RaluSite a spus…
Multam Razvan... te astept la intalnirea Harley de aici.. mori ce misto e!
Camelia_M a spus…
Salutari de la Cami si Vali si sa mai dai pe acasa ca noua nu ne prieste canicula din Bahrain:))Te pupam si sarbatori fericite!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...