muzica de dimineata

eu in fiecare dimineata am un ritual cand ma trezesc, pornesc PC-ul si pun muzica "de dimineata" si ma duc la baie sa ma pregatesc pentru o noua zi. Muzica variaza dar in general e muzica ce imi da energie. Pe muzica asta ma spal, ma imbrac, fac pat dau de mancare la pisic sau il bat, depinde ce prostii mai face:)). Asa incepe o zi bune. Sa dau 2 exemple tipice de melodie de dimineata:
Mai intai un Madazulu de la Deep Forrest, o trupa simpatica de nemtalai. Mai ecomand si when earth sleeps cu Peter Gabriel (colaborare).

si mai merge si un video cu Fleetwood mac - everywhere. am inteles ca tobaru avea probleme mari cu alcoolul si trupa s-a reunit la un moment dat sa-l ajute pe betivu asta mic:)) (videoclipul adevarat este super dar nu l-am gasit pi net).

De multe ori si cand ma culc, noaptea, imi pun muzica de somn. Inainte imi puneam la PSP dar acum nu-l mai am si nu mai ascult dar o sa imi iau eu ceva in locul lui. Noaptea cel mai adesea ascult George Michael - "one more try" sau "A different corner". Daca nu e George (pentru ca suna ciudat sa ma culc cu George) este Mike Oldfield, mai cu seama unele piese de pe Voyager... mai exact Mont ST. Michel. Este una dintre piesele mele preferate si va ramane asa. De multe ori o asociez ca mesaj si ca stare pe care mi-o da cu "who want to live forever" de la Queen. Asta e o melodie iarasi buna de somnic. Mai ascul la somn si Mark Knopfler - Get Lucky.

Comentarii

Anonim a spus…
Fain blog it makes my smyle
RaluSite a spus…
ma... Deep Forest is unguri nu nemti... nu tii minte ce dansam noi prin caza... si melodia cu ala beatu'.. ha ha ha!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...