de bine

Avem momente in viata cand nu stim cum sa ne comportam, cand nu stim cum sa o luam, pe ea, pe viata. Pur si smplu nu exista cursuri pe care sa le urmezi la scoala pentru unele situatii pe care le poti intampina in viata. Nu exista capitolul "ce faci cand suferi" sau "cum sa te lupti cu singuratatea" etc. Exista la filozofie capitol despre moarte dar nu si despre ce facem cand cineva drag ne dispare din viata. Si ma gandesc de exemplu la Tibi. Eu am luat disparitia lui foarte ciudat. Acum nu prea realizez ca nu mai este. In capul meu este tot la Golaesti, poate profesor de Geografie. Cum spuneam nu exista la scoala cursuri despre Viata si despre ce surprize ne rezerva aceasta. Nu putem sa avem mereu "cuvintele la noi". Uneori ramai fara cuvinte si iei situatia ca atare si atat. Nu poti face nimic pentru ca esti doar un mic fluture intr-o furtuna si nu te poti opune ei, furtunii sau vietii, cum vrei sa o iei.
Eu ma lupt cu aceste momente prin muzica. Incerc sa caut ceva sub forma de morfina muzicala. De obicei ascult Sleep walk de la Larry Carlton si recomand din inima sa cautati aceasta "morfina" sa o bagati in vene prin urechi pentru ca asa ceva scarita si ciocanelul urechilor voastre nu a mai auzit de mult.
Scriu aceste randuri si pentru ca sunt aproape de cineva drag mie, cineva care a ramas "fara cuvinte" in fata vietii. Incerc sa caut eu cateva dar nici eu nu le mai am. Pot doar sa o rog sa asculte aceasta melodie pe care o pun aici, melodie care pentru mine este tot un fel de relaxant muzical. Te rog asculta aceasta melodie, pe care oricum o stii si uita pentru 4 minute si 10 secunde de suparari si de viata. Pe mine ma ajuta sa-mi mai incarc bateriile pentru ca ajungi sa te secatuiesti de puteri si de viata in aceste momente... Recomand si Larry Carlton cu un click AICI.
Deci, pentru Crina avem "Tango to Evora" de Loreena McKenitt:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...