George... Poate alt moment gay.. nush?

Eu sunt membru online in fan clubul George Michael si sunt genul de fan care asculta mereu George. Cred ca are o super voce si arata si bine (nah ca am spus-o! :)) ). Uite! el e singurul barbat cu care as iesi in oras. Nu i-as da floarea:)))) dar mi-ar placea sa ma scoata galanton la cina si sa-mi povesteasca despre cum era el indragostit de Andrew. Nu prea am spus care este melodia mea preferata de la George. Nu am spus pentru ca imi este greu sa aleg una din atatea. Totusi am una pe care o ascult destul de regulat (ca sa folosesc un termen potrivit). Este piesa "A Different Corner". Imi place si piesa si videoclipul. Acum sunt intr-o perioada in care caut si ascult poate piese complicate cu acorduri augmentate, sus 4 -9 etc... imi suna bine DARRRR piesa lui George are 2 acorduri extrem de banale dar suna direct in inima mea. Este geniala dupa parerea mea. O sa fac o comparatie poate deplasata pentru unii. In filmul Amadeus, Salieri se uita pe o partitura de-a lui Mozart, mai exact pe concertul pentru clarinet si orchestra (ca paranteza - aici e o greseala in film deoarece m-am documentat si se pare ca acest concert {pe care eu il ascult foarte des pentru ca e preferatul meu si e un motiv pentru care m-am apucat de clarinet si implicit de instrumente de suflat} a fost scris in ultimile zile din viata.. atunci cand era prieten cu un mare clarinetist ce l-a si inspirat se pare). Aici Salieri vede o nota.. singura.. mangaiata, usor cantata, lasata asa.. sus si singura DAR PERFECTA... Cata frumusete si cat geniu intr-o nota bine pusa ce iti merge direct la inima. Salieri realizeaza ca Mozart este "unealta" Domnului si de aici incepe o alta parte interesanta a filmului dar sa revenim la George. Comparatia poate e deplasata pentru voi dar nu si pentru mine. "A Different Corner" are 2 acorduri dar sunt exact cum trebuie, are 2 flauturi simple, o vioara si poate un violoncel ... totul simplu dar atat de frumos si cu versuri pe care, daca nu cunosti engleza tot intelegi despre ce e vorba in melodie... pentru ca rezoneaza perfect. Eu caut acum, dupa cum am mai spus piese complexe (un Prince ar fi un exemplu foarte bun) dar observ ca ascult piese "simple" de genul Alphaville - forever young sau Roxy music (Brian Ferry) - Avalon... sunt melodii fara acorduri complicate dar cu multa MUZICA in ele si cu idee, cu versuri...
Ca sa inchei tot cu George sa va mai spun ca din categoria "Different Corner" mai este si "One more try" pe care o puteti vedea/asculta daca dati un click AICI . Si asta are un video frumos si simplu.:)
Videoclipul este genial de simplu si frumos. Regret ca nu e facut de mine. George e un grec bun:))) si chiar nu ma intereseaza ca e gay, imi place prea mult muzica lui sper sa va placa si voua (piesa e din 86 deci el era super tanar - voce cristal). Enjoy:

Comentarii

Anonim a spus…
Nu cred k e gay.....in primul rand nu te vad intr`o astfel de "pozitie":) si in al 2`lea rand sansele ca tu shi Michael sa luatzi cina e de 1 la ......multe tare.....:))
SteFUN a spus…
eu totusi sper:))))))))))))))))))

aoleuuuu e chiar amuzant ca exista lume care chiar crede ce scriu eu aici... la Craiova ma intreba Ioana daca sunt gay:)) in tren..:)) si profu se uita ciudat de intrebare... toata lumea radea... p mess iarasi lumea crede ca-s gay:)) si sunt absolut ok cu asta pentru ca FIX NU MA INTERESEAZA. si daca as fi gay ce ar schimba? Acelasi tip trist singur si cu o pisica voi fi chiar daca sunt strait sau gay. M-am hotarat de acum sa nu spun ce sunt.. sa las confuzia asta generala pentru ca ma distreaza enorm. Avea dreptate Ioana Gheorghiu ... Stie ea ce a spus despre "gay" ul meu:))

oricum e fun:))
Anonim a spus…
n`o "lua" ca o ofensa.....sunt absolut sigur ca nu eshti gay...era un comment inofensiv...o gluma chiar !!!!
SteFUN a spus…
da eu vreau:))))
chiar imi place sa ma creada lumea gay=))))
vai cat ma distrez, vai cat am mai ras, vai ce bine m-am simtit... vai daca ar auzi fostele mele prietene:)))) o daaaa!!!
desi ar fi super razbunarea... sa afle Oana ca acum, dupa ea am devenit gay.. din cauza ei! ar fi ideal:))))
desi la ce durere maxima in cot are ea pentru mine nici nu ar schita un gest de orice fel:)) deci nici asta nu ar functiona.
Oricum e foarte fun sa ma creada lumea (cel putin o parte ) gay. o daaaaa.. de abia astept sa mai scriu un articol despre cum ascult Prince . Imi pare rau ca nu ascult si nu imi place Celine Dion ca asta era maxima:)))
cu lumanari si sticla de vin rosu, pisica in brate si plangand la concertul Celin Dion.. asta e maximul de gay...=)))))
vai cat am mai ras
vai cat ma distrez

=))))))))) nu mai pot de ras:))))
da da!! sunt GAAAAYYYY:))))))))))
Anonim a spus…
Nu ar fi bine sa te creada lumea gay....ti`ai pierde din prietenii cu care joci tenis...ma indoiesc ca le`ar place sa "stai pe fund"....sa le`o tragi...(mingea)...
SteFUN a spus…
mi-ar placea sa joc tenis.. chiar si tenis cu P... adica ping=pong.. dar nu am cu cine:)))
astept doritori de tenisuri undeva ieftin pentru cand da caldura...
Anonim a spus…
Stiu despre ce scena a filmului Amadeus amintesti si e fantastica. Buna interpretarea Filarmonicii din Londra. Alte interpretari nu au fost la fel de bune.
Mama
SteFUN a spus…
i-auzi mama ca sunt gay:))))))))))))
ce zici de asta?:)))
Irina Dan a spus…
One more try e melodia mea preferata :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...