LA MULTI ANI STEFUN ONLINE!!!!

Azi noapte micutul meu blog a facut 2 anisori. Sunt foarte foarte mandru de el. A crescut mult si eu odata cu el. AM copt aseara 2 tavi de pateuri cu cascaval si am dus la scoala si am servit colegii care i-au rat lui SteFun "la multi ani" si "la cat mai multe postari".. unii au cerut bancuri altii doar au cerut alte pateuri:)) Am facut si un tort. De fapt o tarta cu visine ca sa-i cant la multi ani si am cantat.

Este copilul meu acest blog. Anul trecut am facut o recapitulare si am facut un fel de retrospectiva a anului 2008. Acum nu voi face retrospectiva lui 2009 pentru ca risc sa dau se de lucruri foarte dureroase. M-am hotarat in schimb sa scriu un articol de multumire pentru bunicii acestui blog adica parintii mei. Recte tata (Ciprian) si mama (Carmen). Pentru amandoi pun urmatoarea melodie ce nu prea are legatura cu anul 2009 si de aceea este cu atat mai potrivita... sandu ciorba.. of mi-e tare dor. E super piesa tiganeasca :


apoi, numai pentru tata, am o melodie speciala... Guta - Suflet bun inima mare...


:)) nu au ascultat ei in viata lor asa ceva dar las ca-i cultiva fiu si nepotu:)))

Comentarii

Marian a spus…
Orice blog este precum un copil. Mai iti vine ideea, apoi il nasti, il cresti si speri sa fie apreciat. Eu n-am fost prezent la botez, l-am cunoscut abia cand i-au crescut primii dinsisori. Iti doresc multi ani micutule, sa traiesi si sa ne incanti.
Razvan a spus…
Stimata mama a blogului,
(si tata, ca pare a fi un copil hermafrodit)...
va doreste gura mea, numa' zile cu soare si bucurele fara numaaaaaarrr...
a draq sa fiu; l-am ascultat pe Guta la o "ciorba" si pe blogu tau; de-acu pot sa mor linistit
Anonim a spus…
Multumum pentru dedicatie.

La mai mare, cu muzica buna!
bunica si bunicu la blogu'
PS. Era buna si "Mama" lu' Genesis
Anonim a spus…
La aniversare, cu multa inspiratie si muzica de inalta clasa. De exemplu, mi-ar placea sa fiu un "Lucky Man" cum zicea a lu' Emerson,
Lake & Palmer
Bunicu' lu' blogu'

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...