scurte de la Stefan ep naispe

1 nu pot sa dorm, am 3 nopti de cand ma chinuie o insomnie acuta. Mai stiu pe cineva si cica sunt 2 sanse: ori mori, ori ramai tampit. Sper ca nu raman tampit, mai rau decat sunt oricum.
2 ieri a fost trupa de interventie "Oga" la mine la o cantare si o pulpa de pui la cuptor. Au plecat toti cand am pus Cargo... cred ca nu le place rock-ul, mai exact la melodia "nu mai am tigari".
3 Paul, colegu mai talentat de la actorie, este cred singurul cititor al blogului care chiar asculta si apreciaza ce pun aici, cand e vorba de Genesis se muzica mai veche si mai bune:)
4 gusturile nu se discuta dar uneori se educa:)
5 a fost ieri Paul si cu chitara, am cantat, ne-am simtit bine, pacat insa ca nu au intarziat restul mai mult ca sa cantam mai mult.
6 aveti vreun remediu pentru insomnii? Am multe in cap si nu pot sa ma relaxez sa dorm. Accept orice sfat numai sa nu imi spuneti sa beau urina ca nu o fac!
7 nu voi scrie un articol despre cum a fost la mine ieri pentru ca Luiza a stat cu capul in jos atarnata de bara mea de tractiuni. Dupa ce s-a dat jos bara a cazut din perete cu mine pe ea... era sa moara Luiza.. not funny.
8 ce bine ar fi daca as putea pleca o perioada, cateva luni, sa nu stie nimeni de mine si eu de nimeni si sa "hoinaresc" prin Europa fara bani si fara griji, doar cu o muzicuta...
9 mi-e dor sa-i citesc scrisorile lui Visniec pentru EA. Am spus ca nu voi mai pune o perioada asa ceva pe blog dar asa simt nevoia sa ii scriu... o nevoie mare sa-i vorbesc:)
10 a luat Marian hartie igienica si e proasta.. e de aia cu un singur strat.. eu luam (de acasa furgaseam) hartie de aia cu 3 straturi... nu-mi place asta cu un strat.


PS: nu am mai vazut de multa hartie igienica de aia ieftina, gri... Letea III tip B. Asa se numea. Era o hartie cu bucati de lemn prin ea si "scortoasa" Era un fel glaspapir fin. Stiu ca venea cuinstructiuni de folosire: "daca insistati prea mult la stergere, ramaneti fara colon".. sau cam asa ceva, nu mai stiu exact... trebuie sa fac ceva sa dorm...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...