Claudia Pavel :)))

Nici dracu nu stie cine e Claudia Pavel.. daca spun Claudia Cream se schimba calimera(nu cu mult dar se schimba). Ce se intampla? Uite ma duceam sa platesc darile pe la stat si ascultam radio. Asta se intampla cam rar in ultima perioada mai ales ca la radio nu prea pun astia Dr. John Rebenneck sau F. Solo sau macar un Mezzoforte. Ma rog, cautand un BBC world (imi place BBC-ul ca da stiri de alea ciudate cu o chinezoaica ce face parnaie in China pentru ca a castigat la Olimpiada aurul si a multumit mamei ei si nu Chinei si mama CHina e mai presus decat ma-sa lu aia de a alunecat pe gheata.. ma rog) am dat peste un alt post pe care il ascult si anume Infopro. Acolo"sea" era o "pesa" si ma gandeam ca Timbaland i-a facut o melodie si lu Britney Spears. Mie asa imi suna. Suna a melodie facuta de Timbaland cu un pic de sample pe vocea lu' Akon si cu versurile lu Britney. Ajung acas si caut melodia. Surpriza! Britney scoate single in mai si e cu David Guetta... atunci cine era. Dau cautare dupa versurile simple ce mi-au ramas in cap si dau de Claudia Pavel. Zic "cine naiba e asta?" si descopar ca mai jos scria Cream... AHAAAAAA!!! ea e Claudia Pavel. De altfel am cunoscut-o pe aceasta Claudia Pavel deoarece a fost eleva lu' Ogasanu in seria trecuta si a trecut sa-l viziteze. Este la fel de cauciucata (adica fardata si fada) si in realitate ca si pe sticla dar pare fun, rade si pare sa aibe bun simt. Ea imi aduce aminte de gagica bruneta (singura din cate tot caut in memorie) de care mi-a placut. Zilele astea am cautat in hard la greu o femeie bruneta sa-mi placa. Nu am gasit DAAARRR am gasit pe aceasta domnitza Claudia ce seamana cu fata dintr-a 11 din liceu... eu eram a 9-a:D... tot asa bruneta si fff creata. App ca spuneam ca nu-mi plac cretele uite asta e exceptia mea... brunetele crete si cu par asa mult DAR si spalat:D.
Sa trecem la ce am intro-bagat eu aici, adica melodia domnitei. Am cautat si postat-o pentru ca SURPRIZA! IMI PLACE! nu numai crema de Claudia dar si melodia. Cred ca e singura de la hartista ex-nasoasa de-mi place. Apropo de asta imi place acum nasu' fetei. Oarecum elen asa... fruntea lata si poate expresiva sub tonele de fard puse din mistrie... imi place. v-am spus ca nu trebuie sa fie perfecta ci interesanta pentru mine si acum, dupa ce am inteles ca a bagat bisturiu in "cananau" (cum ar spune tata), imi place cum arata si poate as invita-o in oras dar asta dupa ce as alege eu cu ce sa se imbrace. Parca e putin prea paiata. Nu-mi place asta. O pereche de blugi stramti si bagati la intuneric, niste ugg-uri impletite gri si usor murdare de la zapada neagra de afara, o camasa roz-mov peste care vine un fel de vesta cu manecute simple impletita alba-gri cu 2 nasturi supradimensionati de lemn si lalaie in fata. Parul desfacut si mult si o pereche simpla de ochelari. Geanta dimensiune normala si carata cu mana neerecta! Asa as iesi in parc la o vata pe batz cu ea... dar numai asa. Mai are voie o bentita alba cu un punct roz pe cap ca sa o vad la fata de dupa par... si sa o vad si cand rade ca stiu ca rade mult si imi place asta.
Am tot vb de melodie de nu mai pot. Deci melodia e simpla in stilul de va vorbeam mai sus, usor de retinut, cu niste efecte pe voci si care nu cred ca va avea succesul scontat ca nu e genu ala de piesa... eu am pus-o in rottationu meu pt ca mie chiar imi place. Deci: Draga Claudia, Pavel sau Crema ca nush cum sa ma exprim, poti sa fii foarte mandra deoarece in lista "muzicala" esti fix intre Chris Rea (winter song) si Fairground Attraction(perfect).

Comentarii

Anonim a spus…
http://uk.reuters.com/article/idUKTRE6270QO20100308
chinezoaica aia n-a fost arestata, nu mai dezinforma publicul, manipulatorule!
- maria -

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...