LA MULTI ANI MAGDA!

Astazi un cititor ma mustra de ce nu scriu mai des. Ca el asteapta de 5 zile o postare ceva ca nu poate dormi noaptea de postarile mele. Ei bine draga Copoiule (cine e Copoiu?) scriu un articol in care spunem cu totii "la multi ani!" tinerei Magda. Ea este acum in Iasi dar va fi mereu in zodia berbecului ceea ce o face o tipa ca culitati bune de mamica a familiei. Sper ca apuca sa citeasca acest post si sa asculte melodia pusa ca dedicatie. In rest ii doresc sa fie happy si sa se bucure de tineretea ei.

baiatu' cu melodia se numeste Parov Stelar, iar melodia este: Libella Swing. Mi se pare simpatica dar mai simpatic este colajul acesta ce se doreste a fi un clip. Buna idee! sunt atatea clipuri proaste in lumea asta care basca au costat o galagie de bani. Mai bine faci asa un clip care nu te costa mult, nu ai nevoie de drepturi de autor etc si mai mult este si amuzant. Amandoua, clipul si melodia, imi dau o stare de bine. Ma lasa zambind stupid la final:))

Comentarii

magdalena a spus…
acum am reusit sa vad urarea ta. nu ma asteptam, dar iti multumesc sincer, iar videoclipul a fost amuzant, cat sa-mi dea buna dispozitie.:)) Cat despre zodia berbecului...ar trebui sa ai si tu aceleasi calitati... nu? ;)) thx again.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...