Paul Simon - Graceland

Din cand in cand trebuie sa ma regasesc in ceva. Sunt implicat in atat de multe lucruri si incerc sa fac atat de multe lucruri incat uneori uit de mine. De multe ori par, mai ales prin posturile de pe blog, un tip care uraste viata sau ceva... Pas de tout.. Iubesc viata, imi place sa o traiesc si iubesc sa iubesc. Cred ca asta a devenit motto-ul meu in viata de ceva vreme si asta ma face fericit pentru ca Iubesc sa Iubesc... De aceea ma implic in atat de multe lucruri, pentru ca viata este scurta si vreau sa le fac pe toata, vreau sa aud corzile vibrand, sa vaslesc cu mainile-mi in apa, sa ma tavalesc in iarba in parc sau pe nisip pe plaja, sa suflu in muzicuta, sa dansez pana in zori singur cu microfonul in mana ... oo atat de multe. E greu sa ma hotarasc ce vreau mai intai.. le vreau pe toate pe langa teatru, licente si altele. Am divagat enorm ca de obicei dar revin acum la muzica:
Cautam ieri sa ma regasesc nitel pentru ca aveam multe in cap si peste ele si un alt nume: Mircea Aldea. Am gasit si redescoperit melodia lui Paul Simon - Graceland. Nu inteleg de ce ma regasesc ia ea si in versurile ei simple si frumoase dar sunt acolo, sunt pe autostrada cu o decapotabila rablagita, ars de soare tot si happy mergand spre Graceland.
Scriu aiurea acum si dezlanat si fara subiect dar important este sa ascultati aceasta melodie. Am ales o varianta din concertul din Africa pentru ca mai are si versurile iar la final are o bucatica dintr-o piesa mai celebra a lui (datorita videoclipului.. poate va face pofta sa o cautati si ascultati si pe aceea: "call me Al"):

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...