adio dar raman cu voi

Se cam duce dracu si cu facultatea asta. Am terminat va sa zice 2 si tot sunt in plus pana acum pe Terra dar asta e o alta discute nu e pentru acum. Acum ma gandesc ca am despus licenta aia sunt in linie dreapta pentru finish si stiu ca nu-s singurul. Ideea este ca ... nu mai stiu ideea. Mdea! s-a terminat. Acu o sa mergem cu totii care-n'cotro.. eu am mai trecut o data prin asta. Oricat ai vrea pastrezi legatura.. nu o sa o pastrezi. Se uita oamenii, fetzele, numere de telefon.. pana si numele colegilor le uiti dupa un timp. Eu nu ma mai amagesc ca o sa "pastram legatura".. ce dracu? O sa fac un Oracol ca in clasa a 7-a si asta va fi singura chestie care va ramane de aici. Mi-ar placea sa plecam sa facem un banchet sau ceva dar cand vad ca Bishu vrea sa scape de noi cat mai repede... cand vad ca unii vin pt un rahat de hartie la scoala... nu imi mai vine sa propun nimic.
Partea cea mai trista pentru mine este ca plec.. Plec si nu stiu daca ma mai intorc. Este ciudat cum viata imi da uneori muie. Nu prea am vb urat pe blog dar asta e termenul stiintific cel mai potrivit. Cand iubeam mai tare Iasi-ul m-am mutat.. Cand am inceput sa gasesc parti faine si sa ma obisnuiesc cu Bucurestiul si mai mult.. sa imi placa mult.. trebuie sa ma mut. Sincer este una dintre vesile cele mai proaste pe care le-am primit.. aceea ca trebuie sa ma mut in puii mei la Buhusi.. orasul care mereu doarme.. Buhusi - unde "tinerete" este doar in dictionar... Buhusi - magazinul non/stop se inchide la 11 ... Buhusi - nu sunt bronzati locuitorii, ei se numes tigani si stau pe Tineretului... Buhusi - apa rece se opreste la 11... Buhusi - nu exista niciun teren de fotbal pe care sa ma joc!... Buhusi - oricine are un dosar despre oricine... Buhusi - unde nu este nici intinare nici suspin.. AMIN!!!
Mdea.. ma duc la Buhusi si sunt foarte fericit. Mai ales ca trebuie sa renunt la apartamentul de aici, la trupa la care cantam, la prietenii mei de aici, la plimbarile in parcurile pline duminica cu bicicleta, la o plimbare pe jos de la unirii la parcul herastrau cu Ioana in spate... la concerte peste concerte.. la tot renunt ca sa ma duc la Buhusi.
Ma rog sa revenim la colegii mei pe care ajung sa cred ca nu-i cunosc. Pe niciunul. Cred ca imi cunosc 2 colegi pe bune: pe Luiza si pe Alin (si e Utza dar ea e de la B). In rest sunt doar colegi. Mai sunt vreo 2 BATRANI care au o categ aparte dar pe ei nu ii cunosc cum o cunosc pe Luiza de exemplu sau pe Diana. Oricum e irelevant asta si tot articolul este incredibil de prost si irelevant; ideea era ca plec dracu din orasul asta care mi-a adus atata suparare dar si fericire. Imi pare rau ca se termina. O sa imi lipsiti!

Comentarii

Unknown a spus…
Bai, tu esti nebun ? Cum sa te intorci in Buhusi ? Pe bune ca m-ai intristat...Putin curaj vreau de la tine...Altii au plecat in lume cu o mana rupta si cu 50 de euro bani de tigari...Tu macar ramai in Bucuresti.
Horia a spus…
Nu cred ca o facultate ar trebui sa fie principalul "motiv" pt. care sa stai intr`un orash... pe mine nu asta ma leaga si ma tine in Bucuresti si nici nu as vrea vreodata sa fiu pus in situatia in care sa fiu nevoit sa stau intr`un orash doar pt. facultate, it`s a waste of fucking time, friends, friends.. friends.... si nu m`as mai intoarce in locu ala decat la nunti/botezuri/inmormantari si la o barfa pe banca seara tarziu in parcul scolii nr. 4. Si cam atat. Don`t commit "suicide" intorcandu`te acolo.
Ana a spus…
draga stefan, chiar daca pare o varianta buna, sa stii ca nu este... eu iti propun sa iti gasesti un job pana te lamuresti cu teatrul si sa ramai cu noi :) ca eu am stat acum 3 saptamani la Bacau si simt ca imi smulg parul din cap...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...