LA MULTI ANI SORIIIN!!!!!

A venit si momentul sa spun la multi ani lu nea Sorin. Pe Sorin l-am cunoscut la facultate la Geografie. Am stat 2 ani in camin impreuna. Acum sunt foarte melancolic cand ma gandesc la acea perioada. Este un baiat foarte de treaba si inimos desi face uneori niste gafe incredibile dar asta pentru ca uneori nu e orientat si le spune verde-n fata. Dar probabil asta e farmecul lui. El este cel care a venit cu colac de WC de acasa la camin... el este cel care si-a inchiriat aspiratorul care nu functiona, el este cel care se apuca cu 2 saptamani inainte de examen de invatat si citea prefata cursurilor.. el e.. Tot el este cel care m-a suportat in cele mai negre perioade ale mele. El si Paul. Paul m-a suportat si la camin. Pe Sorin l-am innebunit i-am povestit de fiecare data cand eram varza cu nervii. E super interesant cum atat de multa lume vine la mine cand se simte de rahat si are probleme mai ales de corazon dar eu m-am dus de multe ori la Sorin si la Raluca. Acum mai am vreo 2-3 psihologi care ma asculta cand am probleme dar Sorin a indurat cele mai multe, iar eu am fost acolo pentru el cand a avut nevoie pentru ca noi toti la un moment dat dam de o nebuna cu care iesim si care ne face creierii praf.. ei bine si el a avut asta dar creierii lui au rezistat mult mai bine decat ai mei.
Sorin este in lista celor mai buni prieteni ai mei, lista nu foarte lunga si un om in care am mereu incredere mai ales ca e taur ca mine:)). Redactia Stefun Online ii ureaza "cu aceasta ocazie" si "pe aceasta cale" un calduros si bine meritat "La Multi Ani!" si tot ce isi doresti. Ce melodie puteam pune pentru el daca nu...:

Comentarii

Sorin a spus…
De retinut ca am inca in proprietate acel capac de WC, este de vinilin cu textura inflorata, il daruiesc oricui are nevoie de el, de ziua sa bineinteles. Multumesc pentru urari, felicitarile, masa si dansul urmeaza.
paul coaeee a spus…
comitetul celulei 94 il pupa-n cur pe tovarasul sorin nastase cu ocazia zilei de nastere

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...