CONDOLEANTE

Luni am primit un telefon ce m-a intristat foarte tare. Adita ma anunta ca nea Vili a murit. Cu totii il stiam de Vili nu de Vasile Blanaru. M-am intristat foarte tare pentru ca il cunosteam foarte bine. Cu totii il cunosteam bine pe nea Vili pentru ca era un om foarte sincer, deschis... un om bun. Am si auzit in perioada asta expresia asta ca "numai cei buni pleaca"... El cu tata erau frati. Frati fara sa fie nimic de sange intre ei. O prietenie ciudata pentru ca din exterior parea ca se cearta mereu dar de fapt ei se super iubeau. De altfel l-am vazut pe tata foarte afectat la inmormantare. Nea Vili a ajutata multa lume. Pe cuvantul meu daca nu omu asta a incercat sa faca numai bine si sa ajute pe toata lumea. Nu avea el posibilitatea sa ajute pe cat ar fi vrut. Spirit ludic, de multe ori cu hachite si comportament de copil, laudaros, mandru... Nea Vili avea o carisma aparte si daca intra el in casa era clar ca nu mai dormi dar nici nu te plictisesti. A ajutat-o mult pe Raluca la facultate si tot el l-am ambitionat pe tata sa imi cumpere masina. Mereu il batea pe tata la cap sa-mi cumpere ce e mai scump.

Acum as vrea sa ii transmit cateva lucruri. Mai intai, nea Vili, inmormantarea a fost asa cum ai fi organizat orice eveniment... Era obsedat cand organizeaza el ceva sa fie perfect. Deci totul a fost in stilul tau, ca la carte si mancarea la praznic... chiar te-ar fi multumit.. a fost foarte multa si buna si de bun gust. Stiu ca asta te-ar fi interesat cel mai tare si toata lumea de acolo te pomenea ca e un "praznic cum i-ar fi placut lu Vili". Tanti Marina s-a tinut foarte bine si tanti Adela. Singurul pe care as vrea sa-l ajut mai mult dar nush cum este Alexu, dar cred ca Marcu o sa fie acolo pentru el.

nu a fost extraordinar de multa la inmormantare lume dar persoanele care au fost erau de calitate ceea ce spune multe despre cine a fost Vili.

O sa ne fie tare dor de tine Jidane...
Dumnezeu sa te ierte!

Comentarii

RaluSite a spus…
:((((((((((((((((
:(((((((((((((((((
:((((((((((((((

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...