despre licenta

Sunt foarte fericit. Nu stiu daca ma credeti dar chiar mi-am dorit mult sa iau licenta cu bine.. adica sa o iau cu 10. 3 ani nu am luat 10 la actorie dar acum, ajutat de stanislavski, am reusit, cred eu, sa am un moment plin de traire reala in fata comisiei si asta, completat de saxofon, a smuls un 10 de la Saizescu and CO. la lucrarea de licenta, la partea despre Kiritescu, am apelat si la "sfaturile" matusii Teodora si ii multumesc cu aceasta ocazie. In rest am scris din cap'shorul meu si am scris sincer. Am crezut, ca la multe alte licenate, ca NIMENI nu va citi ce scriu acolo. Deci nu am pupat pe nimeni in fund si am scris ce cred sincer despre facultate, rol, decor etc. Ei bine cineva a citit lucrarea cap-coada. DOAMNA CUCU. Este incredibila aceasta doamna. Desi nu mai este la prima tinerete, doamna Cucu stie la perfectie toate personajele si piesele de teatru existente pe Terra. Ei bine doamna Cucu mi-a citit licenta si mi-a scris si un referat pe care l-a notat "perfect - 10". De cand mama m-a facut Nu am avut asa o recenzie la ceva facut de mine. Am mai facut lucruri ok in viata dar nimeni nu a scris atat de frumos despre mine si pentru prima data, chiar daca par lipsit de modestie, sunt mandru de ceva facut de mine... foarte mandru si pun poze cu referatul facut de doamna Cucu. zupper:*o daaaaaaa

Comentarii

Lucian2050 a spus…
foarte tare!!bravos!
RaluSite a spus…
bravo mai frate-meu... ce ma bucur... no parca suntem trasi la indigo! si eu la adoua faculta am luat 10.. de la o profa suuuuper stricta.. care a fost foarte impresionata de mine .. ei lucrarea a fost in engleza.. si prezentata in engleza! te pupa sora-ta si promit ca ma imbat la noapte pt tine (cu viitorul tau cumnat :D)
Irina Dan a spus…
Felicitari, foarte interesant ce a scris profa despre tine si lucrarea ta. Sa nu te mai puna dracu sa mai scrii ca te intorci in Buhusi la facut mobila.
Anonim a spus…
Te felicit sincer si anonim! :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...