SUNT LIBER>> SUNT FERICIT!!!!

Stau pe veranda casei cu laptopul in brate si scriu.. acult greierii cum il acompaniaza pe Gary Moore si imi dau seama ca noi cu totii stim melodia asta dar eu unul recunosc: acum o descoper pe deplin.. in afara acordurilor care sunt foarte frumoase.. solo-ul de chitara este de acolo.. iar versurile.. versurile sunt da! din categoria pieselor pe care as fi vrut sa le fac eu.. parca sunt de mine facute in sensul ca transmit exact ce simt si cum as simti sa fac o melodie... cum poate canta live asa? canta foarte bine cu vocea.. prea bine..

De aici mintea mea o ia razna.. ma gandesc la muzica, ma gandesc la EA.. ma gandesc acum ca sunt foarte fericit si entuziasmat. Pentru prima data dupa multa vreme sunt entuzismat de ce urmeaza in viata mea desi astea sunt schimbari majore.. de proportii ce imi afecteaza o tona de viitor, imi afecteaza restul vietii.. cred ca e bine ca sunt entuziasmat chiar daca asta inseamna ca nu am gandit la rece situatia ci am ales mai mult cu inima. imi doresc mult sa fac anumite lucruri si astea ma vor face fericit si abia astept sa le fac.. cred ca daca sunt fericit de ce fac asta atrage oameni faini.. asta da o energie (chiar daca sunt yoginist, bivolarian si de rahat ce spun) faina si se simte.. cand sunt fericit se intorc femeile dupa mine pe strada, imi zimbeste o babuta, primesc restul corect la benzinarie... nush se intampla lucruri.. De un an nu-mi fac deloc probleme de bani. Chiar daca nu am nu ma gandesc la asta deloc.. traiesc pentru astazi si pentru acum si slava Domnului vad ca exact cand nu mai am vine o comanda si iarasi am bani. Chiar m-a ajutat Cel de Sus si anul ce s-a incheiat (an de scoala) am facut/vizitat fix ce am vrut si de cate ori am vrut, am mers unde am vrut am fost cel mai rasfatat copil nu mi-am interzis nicio placere. SUNT LIBER.. mereu ma plang de faptul ca nu o am pe EA.. ca nu o gasesc.. la ce si cum o vad pe EA nu cred ca o gasesc prea curand si ma plangeam ca sunt singur. De aici tristete, melancolie si betie.. apoi betie de melancolie si era rau.. acum imi dau seama ca sunt liber si nu sunt legat de nimeni.. fac fix ce vreau, merg unde vreau am pogramul meu, imi inchid telefonul si plec pe munte, vizitez Arnota, plec la mare cu iubitele mele colege, merg cu ai mei la mare.. viata e minunata si reusesc acum sa ma mut fara niciun regret si fara sa fiu legat de nimeni pentru ca sunt liber si asta conteaza.. mai mult!!! sunt liber si nu sunt singur pentru ca toate pe care le scriu pentru si despre EA sunt in mine si le port cu mine si asta ma face sa nu fiu singur.. Sunt atat de liber si toata muzica si teatrul si viata si munca imi umplu un spatiu ce credeam ca e gol dar sunt fericit.. SUNT CU ADEVARAT FERICIT si cum spunea si Alex Supertramp: fericirea adevarata este cea impartasita si va am pe voi sa va scriu toate pe care le traiesc si asta ma face sa fiu si mai happy si implinit. Cred ca atunci cand va fi cazul va aparea si ea si nu aievea ci in carne si oase dar pana atunci eu nu sunt singur.. EA e cu mine mereu, in gandul, inima si in sunetul unei corzi de chitara la care cant in fiecare noapte inainte sa adorm.. pentru ca vreau sa ii cant..(cred ca iar am scris un art din care nu se intelege nimic.. zupper:)) ).

Va rog ascultati aceasta melodie.. versuri, muzica.. voce.. tot.. e bine:) Enjoy:

Comentarii

Anonim a spus…
Citind articolul, mi-au venit in minte niste versuri ale trupei Taxi, trupa pe care, dealtfel, nu o agreez prea mult...dar zice asa..."Si cauta-ma, cauta-ma, cauta-ma tu!" Cu alte cuvinte, daca tu nu o gasesti, poate te gaseste EA pe tine:) Asta insa nu-ti garanteaza ca va fi asa cum ti-o doresti tu, dar, poate, macar are acele calitati care te fac sa treci cu vederea aspectele negative. Succes!
Anonim a spus…
Nu ai cum sa treci cu vederea. "Trecerea cu vederea" este boala romanului. Nu a trece cu vederea este solutia. Daca este vorba despre "EA", atunci "aspectele negative" nu sunt altceva decat urmele de cearceaf pe care le are dimineata pe fata si pe care tu le indragesti atat. Nu sunt altceva decat ochii umflati de somn si ifosele pe care le mai are din cand in cand la mancare ca tu sa o rasfeti. Nu exista defecte sau "aspecte negative", ci doar un intreg, ceea ce insemna echilibru. Tot ceea ce iti doresc, este sa iti gasesti fericirea!
Anonim a spus…
Ce idealist mi se pare punctul de vedere de mai sus! Da...poate frustrarea mea transpare in fiecare cuvant pe care il scriu, poate ca inca nu mi-am gasit fericirea, de fapt am si obosit s-o caut...insa perfectiunea e doar un cuvant inventat a carui menire este sa ne faca atat de nefericiti.
Numai bine!
SteFUN a spus…
ma simt nevoit sa raspund... in primul rand si eu crd in a cauta.. dar nu cu disperare cu ci rabdare suna prost dar adevarat..


la ultimul comment tin neaparat sa raspund... Nimic nu e perfect totul e perfectibil. Un singur lucru retine: cand gasesti persoana potrivita o sa vezi ca exista perfectiunea.. stii ce este aia? e atunci cand defectul celuilalt nu numai ca nu ti se pare relevant dar cateodata ti se pare dragutz... atunci totul e "perfect" inseamna ca iubesti pe bune si ai gasit pe EA/EL.. eu am gasit acea persoana si mandria mea a fost mai puternica decat sentimentele si am pierdut0o si acum e prea tarziu sa ii arat ca dragostea mea ne face "perfecti" unul pentru altul.. intelegi?:*

love jaja bless:)
Anonim a spus…
N-as vrea sa filosofam prea mult, ca sa nu parem fandositi(ma refer in special la mine). Dar cum adica ai pierdut-o din cauza mandriei? Ce e mandria pentru tine? Hai ca incepe sa-mi placa pe blog-ul asta :D
Mariuca a spus…
Mandria strica intotdeauna relatii. Mandria prosteasca si copilareasca. In cele mai multe cazuri mandria marunta, cum ar fi cazurile in care nu ii dai dreptate doar ca sa nu ii dai satisfactie, distruge increderea pe care o ai in persoana de langa tine si, implicit, in relatie. Asa cum am mai spus si in al doilea comentariu, atunci cand face ifose la mancare doar ca tu sa o rasfeti sau cand face pe suparata doar ca tu sa o iei in brate si sa o intrebi ce are, atunci trebuie cateodata sa intri in jocul ei, adica sa renunti la mandria pe care probabil o ai de obicei. Nu este deloc un punct de vedere idealist, ci un punct de vedere al unui om care crede in dragoste si in "suflet pereche". Stefan, nu e prea tarziu nimic! Trebuie doar sa fii convins ca era "EA"...
RaluSite a spus…
bai frate-meu... atat de mult ma bucur ca in sfarsit esti fericit! YEEESSSSS... cea mai buna veste pe saptamana asta.... bravo....
SteFUN a spus…
interesante puncte de vedere..

aveti dreptate in principiu.. inca ceva Mariuca.. poate ea nu stia ca e EA:) si atunci nu e destul ca ea sa fie Ea pentru mine, trebuie si ea sa stie asta si eu sa fiu EL.. dar cand sunt mandru aiurea si cand si ea e mandra e greu.. si acum e prea tarziu sa ii arat multe cate le simteam atunci dar nu le aratamm nu mai vrea EA:)

raluca draga.. fericirea e un pahar cu apa.. il bei daca vrei daca nu te uiti la el cat e de plin si astepti sa fie mai plin pana sa iei o gura... daca astepti prea mult momentul potrivit te intrece altul care nu il asteapta

va pup
Anonim a spus…
Incepe sa semene a "terapie de grup", dar mie imi convine, poate asta si cautam. Adevarul este ca avem puncte de vedere diferite, ba mai mult, acelasi om poate avea puncte de vedere diferite asupra aceluiasi lucru, in functie de starea de spirit pe care o are. Cred ca implinirea noastra pe plan sentimental dicteaza majoritatea perspectivelor asupra iubirii. Uneori, nicio alegere nu pare a fi cea mai potrivita, alteori ne felicitam pentru optiunile noastre, insa adesea ne surprindem regretand anumite decizii. Cred ca cel mai important e sa poti trece mai departe, sa te ierti, ca sa te poti elibera de tine.....si sa poti spune macar din cand in cand, asa cum a facut-o Stefan..."Sunt liber...Sunt fericit!" Numai bine tuturor!
SteFUN a spus…
foarte interesnt. Cred ca atunci cand te calmezi, asa cum sut eu acum si cand reusesti sa vezi lucrurile oarecum mai mult cu inima si fara pasiuni orgolii sau mnofturi de copil care vrea doar o jucarioara incepi sa vezi ce conteaza cu adevarat la un om, ce conteaza pentru tine si ce te face fericit. EU stiu exact ce caut ce vreau si ce ma poate fericit si caut acel lucru, stiu peste ce pot trece stiu ce merita si ce nu intr-o discutie si stiu ACUM sa las sa treaca nimicurile dar sa lupt pt lucrurile important. Sincer iubesc foarte mult sa iubesc si sunt mereu indrahgostit, daca nu am de cine sa fiu sau pt cine sa fac o pasiune atunci imi aduc aminte de cineva sau vorbesc despre EA si sunt iarasi indragostit pentru ca iubirea e motorul vietii mele:)
Anonim a spus…
Da, cred ca e foarte bine spus "atunci cand te calmezi"... asa este, cand esti prins in valtoarea evenimentelor e foarte greu sa ai o viziune obiectiva asupra celorlalti si, mai ales, asupra ta. Aici mai intervine si temperamentul...daca nu ai rabdare sa te calmezi, atunci poti face gafe mari pe care, in scurt timp, sa le regreti. De cele mai multe ori, eu nu am rabdare...e ca un foc ce te arde si ai face orice sa-l stingi...chiar si o gafa. Uff, cred ca nu s-a inteles nimic din ce am scris...
Lucian2050 a spus…
fain, aia cu paharu' de apa e bestiala, merita citata, pentru a evita plagiatul..:P

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...