usor confuz:)

Am jucat intr-o piesa cu poezii de Sorescu. Era din La Lilieci. Acolo este o poezie care imi place in esenta... aia cand Tarziul nu se mai casatorea ca nu isi gasea o femeie. El spune: "m-as casatori dar am cu cine? Da-mi tu acum una sa-mi pupe mana la comanda si acu o iau!".. In esenta are dreptate, m-as casatori dar da-ti-mi una "sa-mi pupe mana la comanda" si acum o iau. Aia 2 idioti care interpretati aiurea "pupe mana la comanda" si credeti ca vreau o taranca de moda veche langa mine va rog sa nu cititi mai departe. E o metafora. Adica una care sa imi place, sa fie frumoasa, cuminte, de casa, de viata si cu 1-2 idealuri in viata si care mai ales sa ma inteleaga.. o "urc pe cal, o fur si o fac mireasa mea" cum spunea Tarziu:).

In istoria recenta (1 an) a mea am intalnit niste "cazuri" interesante. De obicei nu scriu lucruri concrete pe blog DAR de data asta o sa scriu despre 2 persoane fix pentru ca nu le cunoasteti. La mine functioneaza usor urmatoarea placa(daca e sa nu mearga cu o femeie): "nu te plac, nu te iubesc si nu te pot iubi vreodata. Nu te plac!" O sa spunetzi ca-s nebun dar imi doresc sa aud placa asta pentru ca asta e o placa ce ma face liber. Asta e placa ce nu imi da de gandit, nu ma face sa fiu trist, e o replica pe care din pacate nu am auzit-o de multe ori dar cand am auzit-o a fost super pentru ca, daca ea nu te place, nu ai ce face mai mult. Adica daca am fost super "baietzash", e clar ca daca ea nu ma place e ceva "chimie" ce nu se poate rezolva cu fortza. Ei bine (prima) domnisoara de care vorbesc era superba, o femeie foarte frumoasa in acceptiunea mea de frumusete, desteapta, citita, cumpatata si cu oaresce simt artistic fin, incordat si de o nebunie copilareasca.. ceva greu de explicat DAR inspirant pentru mine. De alfel imi crea genul de pasiune ce ma ajuta sa creez: tablouri, sa compun poezii, melodii, versuri sau aud acorduri, sa miros baloane de sapun si sa visez flori. O senzatie minunata. Exista un DAR. Aceasta persoana, pe scurt, nu vroia sa fie fericita. Pe cat de desteapta si frumoasa pe atat de nehotarata si de copila in decizii este. De aceea cred eu ca refuza sa fie fericita alaturi de mine si cu cat incercam, in disperarea mea, sa o fac si pe ea pe cat de fericit ma simteam eu, pe atat de tare o afundam intr-o tristete de neinteles, pentru ca mintea ei refuza (dar mai ales inima ei nu o lasa) sa fie fericita cu mine. E greu sa risti sa iubesti cu toata inima o persoana. Sincer cred ca a pierdut relatia vietii ei. Nu cred ca sunt laudros de felul meu, ba chiar de cele mai multe ori sunt stupid de neincrezator in fortele proprii, dar acum sunt 100% ca as fi fost un iubit si poate un sot ideal pentru ea:). Acum totul e de domeniul trecutului si, desi credeam ca am vazut in ea pe EA, nu a fost cazul pentru ca ea refuza sa fie EA pentru oricine si am fost inca un el de duzina pentru ea.. destul de trist pentru orgoliul meu de mascul UNIC in mintea mea pentru fiecare femeie pe care o intalnesc emotional.

al doilea si cel mai recent caz. Este unul cu ochii albastri, 178 cm si accent moldovenesc pronuntat. Vedeam in acesta femeie (mai degraba fata) foarte multa inocenta si asta ma atrage enorm. Nici nu am apucat sa o cunosc. Si aici revin la ideea de la inceput.. daca imi spunea ca "nu te plac" era mai usor DAR nu mi-a spus asta. Din pacate pentru creierul meu. Dupa ce de la suceveanca mea am auzit ca sigur ca ii poate ii plac dar asta nu e de ajuns pentru ca al ei creier nu ma vede ca pe un iubit ceea ce e destul de confuz pentru profilul meu de mate info pe care l-am terminat in urma cu 7 ani, de la fata de la malurile Bistritei am auzit una mai interesanta: "imi esti simpatic, imi place sa vb cu tine dar atat. nu vreau sa te cunosc mai mult". Creierul meu vrea explicatii "de ce? de ce nu ne putem macar cunoaste ca sa vad daca esti inocenta si atat de feminina pentru ca ai o finete "sade-niana" sau ai o finete pentru ca nu stii mai mult si nu vrei sa afli usor speriata de bombitze?" nu o cunosc si nici nu apuc sa o cunosc at all si nu cred ca voi sti ce zace in ea. nu voi sti vreodata de unde si de ce o vad atat de frumoasa, feminina, inocenta si copilaroasa, atribute ce ma atrag la o femeie. Multi cred ca frumusetea e cea mai importanta pentru mine. Aflati ca frmusetea nu inseamna ce credeti voi despre... nu inseamna 180, 90 la bust, si 53 de kg... blonda cu parul pana la tatuajul de deasupra cocisului. Aia e o femeie asa.. de ras pe blog la capitolul fantezii. La mine frumusetea tine cel mai mult de feminitate si nu de marimea bustului. De aceea o femeie trebuie sa fie frumoasa/interesanta pentru mine si de cele mai multe ori ce mi se pare mie frumos nu atrage pe toata lumea desi toate femeile pe care le-am iubit au fost si raman niste femei deosebite si frumoase. Frmuoasa cu ochii albastri de pe malurile bistritei ramane o enigma pentru mine desi ea are impresia ca eu sunt o enigma pentru ea. Crede ca daca a vb de 6 ori cu mine despre nimic, mi-a citit 10 articole de pe blog si fac glumite pe o banca, ea crede ca ma cunoaste cand de fapt nu cred ca va afla vreodata cum sunt cand ii recit sub jnepenii de pe varf de munte, cum sunt cand ii spun dimineata ca e cea mai frumoasa de pe Terra sau cum sunt cand rad cu ochii cantandu-i versurile poeziei cadou de ziua ei... nu va afla nimic despre mine pentru ca are impresia ca ma cunoaste dar cerceii de la ureche nu arata cerceii din versuri, iar glumele de la terasa nu spun nimic despre lacrimile de la distanta pe care le avem cand nu sunt cu EA... e multe,,, e grele... un pic regrete dar o sa "trece"...

concluzia. Concluzia este ca sunt confuz si asta pentru ca sunt atat de idiot incat incerc sa inteleg femeile. Femeile sunt 99% din timp instictive, intuitive si hormonale. De cele mai multe ori o femeie nu se intelege pe ea in actiunile ei. Tocmai pentru ca ea este construita sa nu gandeasca cu creierul.. ea "gandeste" cu simturile ei de femeie. De cele mai multe ori o femeie face gesturi pe care nu le intelege nici ea la ea, iar eu ca un idiot tot incerc sa le inteleg nestiind ca nu am nicio sansa. "Maine o luam de mireasa" DAR din pacate pe cele pe care le vreau eu de mirese.... nu ma (mai) vor ele pe mine sau nu stiu nici ele ce vor , care mai sunt sa-mi placa sunt luate si restul.. pentru restul nu exista destul alcool sa beau ca sa pot sa le invit macar la o plimbare in parc.
de aici statusul meu "alea bune sunt luate"... acum si explicatia ca sa nu mai intrebati. Se pare ca ma indragostesc usor de ochii albastri in viata dar nu am succes la ei.. din pacate.. pentru ei:)

Comentarii

Anonim a spus…
Un om lucid, chiar hiper-lucid, dar ce folos daca neinteles? Poate nu stai cu fata in directia buna, poate e mai multa comunicare in Tacere ori poate te straduiesti prea mult. Asta o flateaza pe Ea, dar ii submineaza rolul Lui. Nu dau sfaturi nimanui pentru ca nu sunt in stare sa-mi dau nici mie, purtam doar discutii din care am putea castiga cu totii: un sens, o revelare a unui sens, o adiere in sufletul nostru, un zambet ori, poate, un regret. Restul e Tacere!
E mare lucru sa vorbesti si sa te si asculte cineva cu adevarat! Apoi sa decantezi esenta lucrurilor in aceeasi Tacere despre care vorbeam.
O zi frumoasa tuturor!
Lucian2050 a spus…
dap, frumos zis, esti un romantic incurabil si asta e de apreciat intr-o lume in care romantismul e in moarte clinica..
totusi, femeile au planul despre viata destul de bine pus la punct, adica cred ca stiu ce vor de la viata de cand "incep sa faca ochi" in lume..
pentru ca te cunosc as baga mana-n foc ca fata respectiva a pierdut "partida vietii ei", dar asta spre bucuria alteia care o s-o castige intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat..
paul coaieeeee a spus…
ce ti-e si cu anonimii astia....
Magdalena Costei a spus…
se bat apropo-uri pe blogul asta si eu nu stiam? :))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...