ceva pentru mine


tot asteptam momentul sa pun pe blog o melodie pentru sufletelul meu. Nu stiu cat de mult va place sau ascultati Jon cu Vangelis dar eu am toate albumule (din care cel mai bun ar fi "prietenii lu domnul Cairo"). Imi place mult combinatia dintre vocea calda. desi "inalta", a lui Jon Anderson (solist la YES - Trupa la care o sa revin imediat) si Vangelis ce nu mai are nevoie de prezentare. Stiu ca am mai postat melodii cu cei 2 ceva in : find my way home sau Deborah... Italian song iarasi merita ascultat si multe altele.. back to school.... incercati mai multe outside of this (inside of that) este una dintre preferatele mele de la ei.
Chiar as vrea, din partea celor ce urmaresc blogul, sa aflu daca va place stilul asta si daca va placut melodia. Sincer sunt foarte curios si ma intereseaza parerea voastra. Va pup. deci astept comment.

Comentarii

Roxana Timofte a spus…
Hmm... e o melodie pentru acele clipe in care sufletul tau vorbeste cu tine si tu... asculti... pur si simplu. Momente in care stai lipit cu fata de geam si te minunezi ca un copil de perfectiunea florilor de gheata si de efemeritatea lor. "The silence of the world" ma uimeste de fiecare data si ma umple in acelasi timp (paradoxal!) de singuratate si neputinta.
Muzica matasoasa a lui Vangelis, alaturi de vocea clara a lui Jon se imbina perfect... "one more time". Si "Bird Song" - de pe acelasi album - este destul de interesanta...

La cat mai multe asemenea postari!:)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...