e momentul sa radem!!!

Va jur ca am stat mult sa selectez niste faze tari la care sa radem. Nu imi plac fazele in care unii se lovesc si e greu sa gasesc faze funny pe net unde NU se lovesc unii. Ei bine am gasit un moment superb. Nadia Comaneci a facut un turneu in state in 1981, cred, si a facut un fel de spectacole de gimnastica sau asa ceva. Acolo a fost invitata si Paul Hunt, fost gimnast si antrenor la fete la gimnastica la USA. El a facut un numar de comedie in gimnastica sau cam asa ceva. EL este Paulleta HUnt:)) Mor dupa costumul roz, ritele lui si mai ales musteata lui. A continuat sa faca rutine din astea funny si o sa mai caut faze faine sa le pun. E foarte tare omul.:

Ati vazut ce tehnic este? Nu numai ca e funny, dar e foarte greu ce face. E funny dar e tehnic. E bun in gimnastica asta vreau sa spun(ma exprim greu ca-s uluit si ma doare burta de ras). Foarte bun. Greu sa faca un gimnast ce face el si sa si joace/interpreteze un "rol".. e bun si bad ass in acelasi timp. SUperb. NU degeaba are 2,7 mil vizualizari pe net.

Comentarii

Anonim a spus…
Ce sa ma zic? Super tare! nu numai ca e super amuzant, dar daca r face gimnastele cel putin una din schemele lui, ar fi notata mult mai bine! E de invatat de la el.
Lorena.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...