IRINA TE URASC!

O urasc la maximum pe fata aia care rade mult si prost si pe care nu o mai suport si pe care o cheama Irina Dan. Ma dispera. II citesc blogu zilnic. In afara faptului CA EU am incurajat-o sa faca blog sa citeasca buni-sa despr ea si var-sa, cu care nu mai vorbeste .. in afara de asta, are tupeul sa scrie mai mult, mult mai mult decat mine acum. Imi placea mai mult cand era mereu trista dupa Michael dar ma dispera ca acu scrie si citesc mereu ce scrie si ma dispera. Ma dispera ca scrie fainutz.. doar fainutz(sa nu ii cititi blogul ca scrie doar fainutz spre slab chiar.. de fapt e varza eu citesc doar asa.. de cercetare.. cum se uita un antropolog si cerceteaza pentru lucrarea lui asa citesc si eu blogul ei ca de fapt NU imi place!). Si eu nu scriu ca ma simt foarte rau, mai ales de cand am venit la Buhusi in Vesnicul cimitir.
Dar ce ma dispera la culme cel mai tare este CE si DESPRE CE scrie ea: CONCERTE! imi vine sa zic DU_TI DRACU! cand vad la status cate un concert... NU MERITI SA MERGI LA ALEA! Acolo trebuia sa fiu eu:((( de ceeeeeee!!!! de ce nu euuuu????:((((
A mers la Bubble la Sting, La Gunz si la cati si la cati.. o tona si vroiam eu sa merg. Plus ca sunt atatea la care ar putea si nu se duce cum a fost cel a lui Prince din Franta din iulie! si nu i-am spus sa se duca pentru ca muream de ciuda daca se ducea ea si eu nu si mai si scria pe blog!!!
Si asta e doar prima parte... ca se duce draca prin Europa. Si viziteaza. Si eu am terminat Geografie si doar am citit despre locurile pe care ea le viziteaza si pune poze pe facebuci si pe blog si in loc sa comenteze ce e acolo, ea vorbeste de cretu ei greoi de ma enerveaza si fac cu nervii,
Deci: Irina te urasc din inima si sper ca in viata asta sa NU reusesti sa mergi la mai multe concerte ca mine! NA! sper sa ajung sa te intrec ca am si eu vreo 2 in spate:DDDDD

PS: multumesc Irina pentru vederea din Madrid. A ajuns de ceva vreme dar mi-e greu sa scriu pe blog si nu prea am mai scris stii tu mai bine cum e la Buhusi ca nu am "inspiratie and shit". Asta e vederea de la irina o pun mai jos si e si pe facebuci. Stie ca eu colectionez si mi-a mai trimis una. merci frumos imi place foarte mult mai ales ce ai scris!


PS2: tot te urasc!.. muuult! sa-ti stea in gat Sting apropo!

Comentarii

Irina Dan a spus…
Multumescu-ti, frate SteFUN :) Sa-ti dea Domnul multe motive sa ma urasti de acum inainte, ca am planuri mari de calatorii si concerte (America de Sud si Roger Waters in viitorul nu foarte indepartat). Wanna join me ?
SteFUN a spus…
te-as joinui dar deocamdata ma tin ai mei:(( maiby later in my life:(
Anonim a spus…
Ce...cine...ziceai ca te tine aici? Dar du-te mai repede in lume...ai primit si invitatia, dorinta de duca e si ea prezenta... Ce mai stai???
Anonim a spus…
Chiar vino.Te asteptam sunt teatre si aici. ....un prieten

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...