Stefan e bolnav

Iarasi am racit. Nu ma intrebati cum pentru ca nu imi explic. Pur si simplu am racit si-s cracit in pat de cateva zile. Am gatul in pioneze. Adica nu e in pioneze e in amigdale sau ceva. Sau e in amigdale pictate in albastru de la albastru de metilen. Cat am stat in casa m-am uitat la tv si la seriale pe calculator. Uitandu-ma la TV am vazut "scandalul" dintre Monica Columbeani si Iri viri. Sunt penibil ca vb despre asta dar mi s-a parut smechera Moni la TV cum vorbea ea foarte articulat. Chiar mi s-a parut foarte faina si o atitudine smechera(as iesi cu ea la ceai desi de fel nu imi placea). Fara paruiala fara porcarii. Fain.
Apoi m-am uitat la toate sezoanele (6 la numar) Grey's Anatomy si mi se par interesante. Nu pot spune ca sunt fan ca la 30 Rock dar sunt faine. O cam dau in porno ca toata lumea si-o trage cu toata lumea dar e ok. Nu imi place deloc personajul Yang. O saloasa. Nush cum sa mi se para sexy o chinezoica fara trasaturi. At all. Imi plac japonezaicele dar astea cu fata de coreence sau chinezoice NU. At All. Nu au Nimic. Sunt la fel si sunt multe ca ele... mi se par ca sunt ca furnicile.. nu le deosebesti intre ele. Asa si chenezii astia. SUNT LA FEL. Mai ales femeile. Si pentru ca sunt doar un baiat de la el de la calculator intr-o tara ca Romania pot sa spun asta fara sa-mi fie frica de "incalcarea drepturilor omului" and shit. Si oricum ar trebui sa fie incalcarea drepturilor furnicilor:)))
De admirat ca e jucat foarte serios si bine si foarte bine realizat serialul. Ow shit.. foarte foarte bine. Cand vad la ce nivel se lucreaza acolo si unde suntem noi aici, in Romania.. din patul meu de la parinti, de acasa, ma ia cu lesin si depresie ca eu nu o sa ajung asa niciodata. Ma rog, sa ne revenim!
M-am uitat si la Badea ca a cantat. Am inteles ca face asta sa promoveze muzica aia psihedelica a "formatiei" (sau "proiectului" - ca e la moda cuvantul asta): Magnolia dintre buci - sau ceva de genu asta. Oricum Badea canta horibles si nu imi place deloc si o spune un om (eu) fara voce dar cu ureche. Il aud ca e fals si e pe aratura si daca ar avea un minim respect pentru muzica ar putea macar sa se ia in serios si cand face o "aroganta" de asta, sa incerce macar sa cante "corect". nu ca ar putea, ca nu poate. Dar macar sa-l vad ca incearca sa faca aroganta pana la capat si BINE. Sa fie dracului profesionist in astea. Ma dispera ca la noi totul e la prima mana. Nu suntem ca in State unde cea mai mica glumita este repetata si se lucreaza la un nivel la care FRATE! orice e posbil dar e de munca si se vede ca omul si-a dat interesul. Se poate sa nu fiu bine inteles dar sunt gelos pentru ca Badea are sansa sa faca lucruri pe care eu as vrea sa le fac si nu pot ca nu am banii si influenta pe care o are el (si daca aud pe unu ca spune ceva leg de bani si de ce am spus ceva de bani il omor!). Eu nu am voce dar pot face atmosfera tocmai pt ca stiu bine muzica in general si stiu cum sa fac atmosfera prin pregatirea de la a2-a facultate. Nush si nici nu cred ca m-am facut inteles in ultima parte dar pot oricand sa dau vina pe ibuprofen si pe antibiotice.
va pup.

Comentarii

Anonim a spus…
Te uiti prea mult la T.V. De asta te-ai contaminat. Nu e raceala, e un virus ingrozitor... :DDD

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...