DOD la Buhusi

Articolul cu numarul 870 pe blogul SteFUN Online aduce, oficial, o stire buna pentru buhusenii plictisiti de monotonia targului subcarpatic: Am reusit, alaturi de Primaria Orasului Buhusi, sa organizez un spectacol Doru Octavian Dumitru de ziua romanilor: 1 decembrie 2010. Spectacolul va fi la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar pretul biletului este de doar 10 Ron. Spectacolul dureaza 2 ore si incepe la ora 19 00. Intrarea in sala se face de la ora 18:30 si sala va fi incalzita. Spectacolul mai contine si muzica live cu Moisa Band, moment la care voi canta si eu. Va astept cu drag la spectacol si va astept sa ma deranjati personal pentru bilete.
Am facut si un clip de prezentare:

Comentarii

Goanga a spus…
Vreau bilet...
SteFUN a spus…
VINA SI IL IA:)
Anonim a spus…
Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!
Razvan a spus…
Stefule...tot respectul meu; te sun pe week-end sa-mi iau belete de la matale. Multzam frumos pentru spectacolul asta.
Razvan a spus…
Stefule...tot respectul meu; te sun pe week-end sa-mi iau belete de la matale. Multzam frumos pentru spectacolul asta.
Anonim a spus…
pot sa iau bilet direct de la casa de cultura nu?

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...