sa muriti bine!!!

As vrea sa scriu mai multe pe blog. As vrea sa scriu ca acum un an, lucruri intime si haioase, si sa ma filmez facand prostii, si sa postez aici si sa radem impreuna. As vrea sa fac stand up in fiecare zi. As merge la teatru, as bea suc din bocancul iubitei pe munte, as urla de fericire pe muntele mic, as scrie cum traiesc pe blogul asta, as impartasi viata mea cu voi, as face multe...
DAR
Ma trezesc dimineata si vreau sa fac ceva DAR.. DAR... DAR unde? UNDE IUBITILOR? UNDE????? IN ROMANIA? As vrea sa scriu ca nu am bani de benzina, as vrea sa ma revolt, as vrea sa scriu pe blog cat de rau o ducem, noi, ca tara. Eu am ce manca, am ce bea dar asta nu ma face fericit. NU asta ma face fericit.. eram fericit daca nu aveam de mancare dar aveam despre ce scrie.. aveam de ce sa ma bucur cand va vedeam pe voi ca radeti. Dar STIU ca voi vreti la teatru dar nu avem bani, vreti la stand up dar nu avem bani.. vreti la munte, la bere, la tenis, la fotbal, la gratar la orice.. nu mai putem face nimic. O ducem greu si rau.. O ducem de pe o zi pe alta si nu stiu ce sa mai fac. Imi ia din energie. Am senzatia ca nu mai e nimic de facut. Nu exista solutii pentru ca nu sunt si gata. Ma amagesc cu gandul ca o sa vina vremuri mai bune.. dar vremea trece si nimic! Imi trece vremea... Acum am certitudinea ca mi-am gasit tinta. Mi-am gasit acei 2% din populatie care rade la ce fac eu, care se simte bine la ce muncesc si ce imi place sa fac pe scena si asta este un vis implinit pentru mine. Imi doream sa fiu unu.. Stefan.. nu vroiam sa fiu Inca Unul din acei ce fac ceva ... nu.. si atunci mi-am cautat publicul pentru ca ei nu ma mai cautau, se obisnuisera cu ce era. Si acum, cand mi-am gast rostul, realizez ca am ajuns in momentul nepotrivit.. nu sunt bani si este un motiv cretin dar este adevarul. Ei vor sa vina si sa rada. Lumea este super dorita de ceva muncit si sincer si de calitate si curat... ce incerc sa fac.. lumea e flamanda de asa ceva dar foamea din stomac e mai puternica si castiga in fata mea... si ii cred.. II CRED ca este foarte greu.

Nu am facut politica pe blog. Nu am vazut oportun sa fac asta. Nu pentru politica este blogul asta, dar ma tot batea gandul sa scriu si sa ma revolt. Dar ce bun? ce bun sa ma revolt?Cca sa va supar si mai tare? Daca o sa iasa lumea in strada o sa iau si eu o pusca si o sa lupt si eu! Dar atat timp cat doar ducem marunt la pompe, atunci nu scriu nimic... nu scriu nimic despre astea ca nu are sens at all.. M-am gandit in schimb, daca nu pot eu sa ma filmez si sa fiu funny, macar sa pun bancuri sau clipuri sau ceva... ceva sa mai indulcesc amarul zilnic. NU vreau sa nu aveti in voi sange revolutionar. Repet, sunt primul la revolutie dar una adevarata!! Pana una alta mai bine bancuri si "somn". Nu mai pot cu PDL si base si altele... nu imi place sa fac politica pe blog dar asa imi vine zilnic sa ii iau pe toti de la putere si sa injur pe blog... ore in sir sa ii injur... ca nu am unde sa joc si sa ma bucur de bucuria oamenilor..
atat le urez conducatorilo:
"sa muriti bine" (si repede)!!!

Comentarii

Irina Dan a spus…
si daca il inlaturi pe base prin revolutie, schimbi si mentalitatea romanilor cumva ? ii convingi pe profesori sa-si dovedeasca valoarea in ochii societatii ? ii convingi pe muncitori sa-si creeze conditii de munca decente ? ii convingi pe doctori sa trateze oamenii cu respect ? ii convingi pe politisti sa refuze coruptia ? Face it ! traiti intr-o tara in care motto-ul este "capul plecat sabia nu-l taie", in care oamenii sunt la baza piramidei nevoilor. Atata timp cat in Romania lumea nu poate dormi noaptea cu gandul la rate si la sandvisul de a doua zi, nu poti cere nimic. Revolutia e departe !
Goanga a spus…
Sa vina REGELE...:)))
sandu a spus…
you just go with the wings of massage in the link
http://achievingmassage.blogspot.com/

tare subiectul
Lucian2050 a spus…
Asa este,nu se schimba nimic.O revolutie ar fi la noi o inutila pierdere de sange,am reveni dupa euforia momentului cam de unde am pornit la lupta.Mentalitatea noastra e de vina,dorinta de a ne imbogati peste noapte prin metode frauduloase,nefacand nimic,nemuncind..Cu toate astea eu sunt optimist ca lucrurile se schimba incet,dar sigur si sunt mandru de tara in care locuiesc,iar asta e cel mai bine, sa te bucuri de ce ai.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...