AU TALENT!?

Aici gasim o mostra de romani nu talentati ci inventivi.. foarte inventivi.. de fapt asa arata camera mea din C4.. fix asa (numai ca avea 2 frigidere din care nu functiona niciunul si fara piscina asta superba.. desi eram uzi leoarca vara ca eram la ultimul etaj... uhaaa ce vremuri minunate.. o sa pun un film pe blog in sensul asta:))
in prima poza observam ca ei au creat o zona de enterteinment.. exista un calculator pe post de enterteiner ce pompeaza filme (de preferinta cu Jenna Jameson sau Nkky Benz).. Observati cum s-au gandit la toate si au IZOLAT cablurile ce au curent mai ales ca sunt LANGA APA!!!!???? Moroni!


in a doua poza observam ca ei au discutii intelectuale despre pescuit. Pretenul din stanga (clar la AC sau la Info) in tricou Nike (luat de ma-sa la Kile) le explica tovarasilor din piscina cum a prins el vara trecuta un caras cam "ASA" de mare( si le arata dimensiunea cozii ca pestele era prea mare sa il cuprinda).
Aici, colegul din piscina, crede ca e vorba, la cum arata Nike-istul, de actorul negru ce jucase inainte in film cu Jenna si Stormy Daniels:D



In ambele poze elementul esential este (in afara de piscina) frigiderul.. e logic.. sa fie ceva la rece de baut doar ca sunt studenti si nu au bere cum ar trebui ca sa fie perfect.. au o sticla de prigat.. plina cu apa de la ROBENET.

pozele sunt trimise de un alt "caminar" convins, domnul Paul94HuoDinamo si ii multumim "cu acest prilej".

Comentarii

paul coaieeeee a spus…
dor de camin...offff

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...