cat e show si cat e muzica la Superbowl..?



Sa facem o usoara analiza a acestui Grandios show. Ei bine show-urile americanilor niciodata nu dezamagesc prin grandoare. Poate asta si vor americanii, grandoare. Totul sa fie mare sau deloc. Uneori cred ca singurul motiv pentru care ei fac ceva este pentru ca nu s-a mai facut si ei pot.
Showurile de la pauza superbowl-ului sunt, prin traditie deja, cele mai mari show-uri ever.. Sunt cel putin grandioase.. colosale, incredibile.. cum vreti voi dar sunt mari. Mari si impunatoare pentru ca toata America se uita la show. Imi aduc aminte ca de fiecare data exista un scandal dupa acest show: a fost cu Janet cu sanul gol.. apoi a fost cu Prince si falusul lui din ghitara... oricum exista un scandal ceva.
Anul acesta alt show. Cei invitati: Black Eyed Peas. O trupa foarte populara in America. Pe langa ei au fost si 2 invitati surpriza: Usher si Slash.
Rar am vazut asa o desfasurare de forte. Mai ales cand am vazut atia oameni care erau imbracati in luminite si dansau la unison pe un stadion. BA DA~! stiu unde am mai vazut asta.. la comunisti in Korea de N si in China.. Sincer mi s-a parut trist sa ii vad pe aia dansand asa ca la 23 august la noi.. Apoi mi s-a parut ciudat ca fata aia care canta cam tzipa. Sincer la show-ul asta are show dar nu are muzica. Singurele 2 dati cand mi-a placut a fost cand era CHIAR muzica adica atunci cand a intrat Slash si cand a canta Sweet Child O'Mine si cand au cantat introducerea de la Time of my life din Dirty dancing.. In rest a fost show dar NU>NU>NU a fost muzica.. deloc. Sincer. a fost un show muzical grandios si cu extraodrdinar de mult dans dar fara elementul esential : MUZICA.. ea lipseste.
Aici e diferenta dintre un show american si unul britanic.. acolo exista mai multa muzica:) Cred ca dansul ala cu multi oameni pe stadion este inspirat de la comunisti pentru ca acum, CHINA, le-a dat cateva miliarde americanilor sa mai ajute economia si atunci americanii au zis ca sa faca un show in stil chinezo-comunist:))

Comentarii

Diana a spus…
Am incercat sa le trimit un mesaj pe site-ul oficial black eyed peas, sa le spun ca n-au talent de nicio culoare si au cantat cu curu' dar n-am stat sa ma inscriu acolo....
Chiar penibil show-ul. Si chiar spre comunism ne vom indrepta cel mai probabil.....
Adrian Păduraru a spus…
Organizare si detalii care imi aduc aminte de spectacolele lui MJ

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...