POZE - inventii nemainventate:D

AM primit mai multe mailuri de la Alina si de la mama cu inventii tari.. acu pun si eu mai jos cateva ce cred ca-s mai interesante..


Asta cred ca nu ajuta pentru ca mai nou folosim de alea de hartie:)).. la noi in Romania, cand nu erau astea de hartie de unica folosinta si se foloseau batistele clasice, nu iti suflai mucoasa in batista .. NOO!!!! suflai pe iarba, ii lasai sa sara intr-un boschet sau ceva si dupa aceea stergeai ce ramanea cu batista ca doar nu o spalai zilnic. Oricum e interesanta batista si merita notata:))



Eu am impresia ca americanii astia sunt Idioti. Observ si in filme ca ei au o mare problema sa sparga oua sau sa le separe.. DE CE? de ce ai avea nevoie de un instrument de spart oua? frate de desfacut oua de strutz inteleg, ar fi nevoie de scule.. DAR ouale normale.. alea se sparg in sacosa singure d-apoi daca le dai o karata buna:)). Si scrie "az seen on TV.. adica se face si reclama la teleshopping.. deci se cumpara tata:))
Moroni!


Asta e o inventie cruda dar realista.. frate, daca avea mama asta pe vremea mea inventia asta, pe bune ca o folosea.. imi punea si pe fata si pe spate de astea si ma lasa in toata casa, nu legat de pat:)))


Cine se arde cu ciorba sufla si in taitei chinezesti.. Kung Pao!


Sa inteleg ca pui un model pe tine si te bronzezi. Acu ma gandesc pentru barbati ar fi ideal un model pe care sa il pui si dupa ce te bronzezi sa iti dispara burta de bere si la femei sa pui modelul pe tine si bronzata sa apari fara celulita:))


Ideal pentru Bucuresti, la intersectii unde trec idiotii cu viteza prin balti si te stropesc din cap pana-n picioare cu noroaie orasenesti:D.. nush cum facem cand bat vanturile alea de Baragan cand ploua:))


Asta chiar e o inventie buna.. i-as lua lui tata o pereche:)
si bunicilor 2 bucatie:D


Am lasat la final o inventie ce pare, initial, idioata.. Dar e Geniala... daca esti singur in curtea ta imensa si citesti la umbra.. dar soarele se muta si vrei sa muti bancuta... atunci iei roaba si muti banca unde vrei.. Zupper:))

Mai am un mail cu inventii dar sunt cam prea serioase pentru blogul asta:)))
Love!

Comentarii

roxa a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
roxa a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
roxa a spus…
doar ca modelul de pe gagica bronzata nu corespunde cu cel de pe material(haina)!!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...