Cartea mea!

Vreau sa fac un apel catre voi, cititorii acestui blog. Eu, Stefan Zaharia, mi-am propus sa scot, in sfarsit, cartea pe care am scris-o acum un an jumatate. Multa lume nu stie dar acum un an si ceva am scris o carte despre despartiri. Un "indreptar", sau mai bine zis un "curs" practic ,despre ce facem dupa despartirea de iubiti/iubite. Aceasta carte a fost citita deja de cateva persoane care mi-au spus ca a ajutat. Macar pe unii. De aceea m-am gandit ca poate ajuta si pe altii. Astfel ca apelez la voi, cititorii blogului, sa faceti donatii, cat de mici sau mari, anonime sau publice, in contul meu. Aceste donatii eu le voi aduna, voi strange si eu cati bani pot, voi lucra la grafica ce vreau sa fie color si poate, cu ajutorul vostru si a Domnului, voi scoate cartea de la tipare in curand. Apelez la aceasta varianta pentru ca mi se pare cea mai directa si corecta. In societatea asta in care este foarte greu sa faci ceva, ma bazez pe cititorii mei fideli sau ocazionali, sa reusesc sa scot cartea. Initial a vrut mama sa plateasca sa o scoata dar am refuzat. Cred ca, daca va place ce scriu aici si aveti incredere in mine, ma veti ajuta cu cat puteti pentru a scoate cartea aceasta si sa o aveti si voi, asa o sa aveti mandria ca ati participat si voi la aparitia unui titlu din biblioteca voastra.
As vrea ca o parte din aceasta carte sa fie "finalizata" interactiv si asta plecand de la titlu pe care vreau sa il aleg cu voi in viitorul apropiat si apoi un fel de "cuvant de dupa" care sa fie un mix de comentarii de ale voastre...

Donatiile se pot face in lei, in contul de pe numele meu, Stefan Zaharia, deschis la Reiffeisen Bank - Buhusi
iban: RO03 RZBR 0000 0600 0960 0623

Eu am pe desfasuratorul lunar, trimis de banca, cine face donatiile si va rog sa imi spuneti daca vreti sa ramaneti anonimi. Eu as vrea sa trec, la finalul cartii, pe cei ce m-au ajutat sa fac sa iasa din tipar aceasta carte de aceea mi-ar placea ca sa nu fie nimeni anonim.
Daca ai citit aceasta carte si te-a ajutat, ajuta-ma sa ajut si pe altii.
Multumesc.

Comentarii

Anonim a spus…
de cati bani ai nevoie?
SteFUN a spus…
m-am interesat si cica ultima carte publicata, cu grafica simpla si alb negru total a fost in jur de 20 de milioane. Nu stiu daca voi strange atatia bani DAR cat pot sa strang eu strang si restul incerc sa pun eu:)
o sa ma interesez zille viitoare la Bacau cat ma costa un tiraj minimum si o sa pun pe blog exact supa si cum vreau sa arate cartea:)
Ana a spus…
Ce idee grozava :) Asa si rezolv si cadoul de ziua ta :) Vin acasa de Paste cu plicul in dinti :)
Anonim a spus…
Financiar nu pot.....moral sunt 100% cu tine :*
Anonim a spus…
La munca...lasa pomana :))))
SteFUN a spus…
pai am scris in articol. Ca vreau sa strang aici macar o parte din bani pentru ca am nevoie de multi. Mare parte o sa o pun eu....
Chiar si sub forma de gluma nu trebuie spusa aia cu munca pentru ca eu chiar ma zbat sa fac si una si alta si cei apropiati mie stiu cam ce fac eu :)

Multumesc macar pentru sprijinul moral. E bun si asta.
Sper ca m-am facut inteles, nu cred ca toti cititorii mei au milioane asa... dar sunt ciitorii ce pot da 10 lei sau 20. Altii nu pot da deloc si ii inteleg.Altii pot da 200 de lei. Fiecare cat poate macar sa am de la ce pleca sa am macar cu ce spune "buna ziua" la editura:))
restul ii mai adun de pela karaoke sau mobila:)
Anonim a spus…
bine ca stii ca am spus`o sub forma de gluma
Razvan a spus…
Fane, eu sunt pentru si o sa contribui la treaba asta, dar vin cu o rugaminte: te rog sa-ti faci temele cu toate costurile; afiseaza-le pe blog sa le afle lumea si sunt ferm convins ca toti prietenii te vor sprijini cu drag. Unul dintre ei voi fi eu.
SteFUN a spus…
da, dar am zis ca "nici sub forma de gluma" pentru ca poate fi inteleasa gresit de cititorii blogului...
Anonim a spus…
Cine te cunoaste stie ca muncesti si n`o sa`si faca o impresie gresita despre ceea ce vrei sa faci.....
Anonim a spus…
De Paste ma bag si eu.Trebuie sa platesc si eu orele de muzica cumva .......UN HOG..
Anonim a spus…
"cu ajutorul vostru si a Domnului"

asa vrei tu sa scoti o carte? cu dezacorduri?
SteFUN a spus…
daca puneam o ghilimica sau un l era mai bine?

am intrebat pe mama (profa de romana) si nu a fost asa oripilata

mai spun un lucru fun: pana si gigi becali scoate carti.. deci are cine ca corecteze cartea inainte de publicare:)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...