CUTE!


Lumea zice ca-s babalac pentru ca ascult numai muzica de prin 78 pana in 88.. oricum cred ca atunci s-a facut cea mai buna muzica de dupa Mozart... Atunci s-au pus bazele muzicii actuale si Nimic nu o sa egaleze acea perioada. Totusi mai apar tipi simpatici. Asa cum am recomandat, la inceput, Jason Mraz. Acum, dupa fenomenul Orange, nu mai pot asculta Jason pentru ca e prea Orange romania... desi va recomand piesle nehituri ale lui gen "sleep all day" sau "song for a friend"..
Acum imi place de unu care cica a iesit pe locul 2 la x factor in GB. Nu imi plac DELOC emisiunile astea cu de astia de vor sa cante ... Nu mi-a placut megastar si nici nu o sa imi placa astea (in afara de fazele cu afoni care sunt delicioase).
De aceea imi este greu sa imi placa de Olly Murs (propunerea mea de astazi la capitolul muzica).. Totusi fac eforturi sa uit ca a fost la Xfactor si atunci vad ca e sincer in ce canta. M-am uitat pe inca vreo 2 clipuri cu el si e sincer in ce canta si imi place enorm asta. Piesa de mai sus este lansarea lui am senzatia (are si o piesa de locul 1 - Please Don't Let Me Go).
Mie imi place, e antrenata piesa si e cute... fain videoclipul. La noi clipurile sunt odioase... aici e un clip atat, atat de simplu si dragut. BV!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...