HIV


va uitati la poza asta si nu intelegeti care e faza. Ei bine sa ma explic: am fost si am facut testul HIV si sifilis. Cred ca este de datoria noastra sa mergem sa ne facem teste periodice. Ce e drept e ca nu am mai facut de 3 ani si nici nu am facut pentru hepatita vreodata si asta ma preocupa. Nu inteleg de ce dar lumea cand aude de testul HIV face foarte urat. Nu trebuie sa fii curvar/curva pentru a avea HIV. Multe persoane iau din spital, de la manichiura/pedichiura sau de la dentist HIV. Nu e de joaca si cred ca ar trebui sa fim constienti si sa facem acest test macar o data pe an.
Testul se face gratuit la ARAS. Este o asociatie ce vine in ajutorul nostru. Testul costa, in mod normal, 70-100 de lei dar aici este gratuit si rezultatul il aflati in maximum o saptamana.
Rezultatul meu este negativ, adica e de bine, is curatel, cum s-ar zice. dar voi repeta testul si la anul. Tot la ARAS primiti si prezervative gratuit si daca vreti va pot da si eu prezervative gratuit, din partea mea, asa... va dau cate 10 prezervative tocmai pentru ca vreau sa va atrag atentia ca nu e de joaca mai ales cu aceste boli cu transmitere sexuala.
Sper sa va fi inspirat macar un gram:*
LOVE!
JAHA JAH bless:)

Comentarii

GoangaSS a spus…
cam de 2 ori pe an...il fac... :)
Anonim a spus…
Ce anume nu ai facut de 3 ani? :)
SteFUN a spus…
testul asta,,, am scris atat de rau ca nu se intelege?:))
Razvan a spus…
pt unul ca mine care s-o cumintit si ii acorda toata atentia unicei sale partenere...mai recomanzi condoame?
una peste alta...respect pentru initiativa !!!
Lucian2050 a spus…
Bune prezervativele moca...

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...