Am infrant

Am fost joi la Cluj. Kolos varom sau cum se scrie in limba comunitarilor. Extenuant si .. oribil drumul, mai ales pe la Campia lu turzii ma-sii, Acatzari si alte tiganisme de astea. Foarte greu se circula. Partea faina a fost partea din munti ca te mai uiti pe geam, ca daca te uiti pe sosea plangi cand vezi ce gropi. Am ajuns la Cluj si tata s-a dus sa vorbeasca cu un doctor si eu am crezut ca pot sa dorm in masina dar nu am reusit. Am ajuns la Ovi si Aida acasa. Acolo, Aida, mi-a dat o ciorba de Vaca dreasa cu smantana foarte buna si Ovi a gatit pentru mine o pizza de la un pub din oras. In 15 minute era gata pizza mea. Dupa aia ne-am retras la camera baietilor.. la biliard si am ramas acolo cam vreo 4 ore.. perioada in care am luat-o ca la valea Calugareasca... pe toate partile am luat bataie la biliard.. numarat pe degete am castigat eu... Se juca pe ineditul sistem: pierzatorul ramane la masa.. inevitabil eu am ramas cel mai des... pentru ca, am uitat sa precizez, Ovi a invitat si pe varul lui Tibi sa ma bata.. a zis ca nu e destul ca ma bate el, vrea sa ma umileasca.. ca sa vezi cum sunt ardelenii astia, cica-s primitori.... si apoi am ramas eu cu Ovi la masa... mai scorul era strans 6 la 6 cand s-a produs inevitabilul: eu am ratat la o neagra si m-am taiat ca maioneza la Craciun si Ovi si-a intrat in mana... de acolo scorul a luat-o razna ... nu am mai luat aproape nimic si s-a terminat 21 la 9 scorul.. sub 10... am luat-o ca la Posada ca in bancul cu iobag.. eram iobag jucand biliard, asa eram eu... m-am culcat totusi fericit si dimineata am plecat spre casa.
Am ales un traseu super: prin Borsec si drumul era proaspat asfaltat si mi-a placut sa vad muntii dar mai ales sa vad, de la coada lacului, Ceahlaul, care era la fel de frumos si maret pe cat il stiam si mi-a rascolit imagini si amintiri minunate. Lacul era scazut si trist dar asta nu mi-a stricat peisajul cu maretul munte:)
Lovely!

PS: Asta e o melodie pe care o ascultam la telefon cand era scorul 13-8 si i-a placut lui Ovi si Aida tipa la el "VI VINA REPEDE CA NU MA DESCURC.." nu spun mai multe:))


mai recomad si piesa asta:

Comentarii

Ioana a spus…
Kolozsvár :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...