Unde mori? in avion sau masina:D

E bun internetul ca acum te poti documenta cu privire la orice. Adica pot sa fac un stand up si sa verific ca ce spun este si adevarat ca nu fac numai glumitze, proaste de altfel. Astfel, pe site-ul www.crashstuff.com am aflat ca:
Your chances of being involved in an aircraft accident are about 1 in 11 million. On the other hand, your chances of being killed in an automobile accident are 1 in 5000. Statistically, you are at far greater risk driving to the airport than getting on an airplane. However, the perception is that you have more control over your fate when you are in your car than as a passenger traveling on an airplane. Experience shows otherwise, considering that over 50,000 people are killed on the highways every year. (sansa de a muri in accident de avion e una la 11 milioane si de a muri in accident de masina este una la 5000 deci ai mai multe sanse sa nu prinzi avionul daca pleci cu masina la aeroport).
Este bine de stiut. Partea nasoala si diferentele dintre avion si masina, in moarte ma refer, sunt urmatoarele: 1 daca esti atent in principiu nu provoci accidente, intra unu cu tiru in tine si 2 si cea mai importanta (diferenta), la masina mori linistit, adica nu apuci sa te stresezi. La avioane e nasol ca ai cel putin juma de ora in care stii ca o sa mori. Oribil! La masina de cele mai multe ori adormi la volan si te trezesti cu harpa in mana pe noru 7 sau la cazan in subsolu 3. DAR la avion… incep turbulentele, pilotul spune ca are probleme, ca sa-ti pui centura… spune apoi ca incearca o aterizare fortata si incepi sa te rogi te stresezi… oribil.. te chinuie mult pana mori odata. Apoi stewardesa care aduce unguente sa te dai ca sa te manance mai in greata rechinii...
Si partea cea mai nasoala este cu telefonul. Foarte multi oameni isi suna iubitii sau sotii inainte sa moara”sunt in avion nu o sa ajung ne prabusim te iubesc bla bla bla..” sunt multe cazuri de astea.
Eu daca as primi un telefon de la prietena mea sa-mi spuna ca se prabuseste avionul stiti ce as face? M-as desparti de ea… “stefan ne prabusim, am probleme nush daca rezist”.. eu:”calmeaza-te,spune-mi unde sunteti?”…”deasupra oceanului si incercam o aterizare pe apa”..”aham,,, deci sansele sunt mici nu?” ..”da sunt sanse foarte mici de supravietuire dar sa stii ca te iubesc “..” da, da si eu dar ce vroiam sa-ti spun, nu mai putem fii impreuna, m-am gandit ca am nevoie de spatiu si trebuie sa .. ne despartim:D”…”poftim?”..”alo mai esti?’ si inchid telefonul. Astfel, cand ma intalnesc cu familia ei si prietenii si o sa ma intrebe: "dar nu suferi? cum e acum fara ea?", eu sa le raspund:
“pai nu ca de fapt noi ne despartisem inainte de tragicul eveniment..”, “pai cand asta?”…”ei fix inainte:D” . Cand o sa ma vada cu alta dupa 2 sapt nu ma judeca nimeni zice? “frate erau despartiti cand a murit, e ok”:D in plus mai este si textul ala: “trebuie sa mearga mai departe.. sa-si vada de viata etc”.
De asta e mai bine cu avionul. In masina doar primeam tel de la politie ca au gasit masina in sant… deci nu ma pot desparti inainte :D.
Parerea mea:D

Comentarii

Anonim a spus…
Nu sunt intru totul de acord cu tine.Ideea e ca daca te prabusesti cu avionul stii una si buna:CRAPI.Te culeg mai apoi cu farasul...dar ai crapat.Eventual le dai indicii de pe norisori alora de te matura cam pe unde ti-s degetele/picioarele/etc.Acum ce te faci daca intra un cretin in tine cu tirul si ai ghinionul sa nu crapi??Sa ramai o leguma desi esti abia la inceputul vietii...Sa te chinui 1)pentru ca esti o leguma si
2)pt ca te distruge gandul ca depinzi/ii chinui pe cei din jur.
Asa ca prefer avionul...(nu de alta dar urmeaza sa fie viitorul loc de munca:P)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...