Fitness old school

imi imaginez reclamele de atunci care seamana cu cele de acum "nici nu trebuie sa va miscati, aparatul face toate miscarile pentru dumneavoastra! comandati acum vibe & ton, singurul aparat de fitness si tonifiere a muschilor abdominali"... adevarul este ca asa o scula sigur te ajuta la Abdominale:)) NOT! (cam prost pusa maneta aia de comanda...)


Asta arata mai mult a aparat de tortura! Asta nu e Fitness! Sau este Fitness cu design scos de casa de proiectare "Inchizitia SRL":)) fabricat in Spania cu Brevet de la Vatican. Este un aparat care SIGUR te destreseaza dupa o zi de munca si care te relaxeaza..:))


la costum... Asa se numeste aparatul asta. Cum stau ei toti in costum si isi tonifiaza muschiuletul. Este fitness in style baby. Toti fac fitness la 4 ace ce mama ma-sii!(habar nu am ce face aparatul asta ca parca nu face nimic bun)


Acest aparat se Numeste "sconcsu" si reuseste cu succes sa indeparteze mirosul de picioare de la orice barbat la costum!(parca are un fierastrau sub fund nu?)


Acest aparat se numeste "Doggie Style" si este brevet a lui Snoop Dog. Vedeti cat de relaxat in privire este domnul din imagine. Cat de bine se simte si cat este de incantat ca sta in pozitia asta!


Este un exercitiu clasic de fitness. Se numeste Clopotarul. La oras se mai numeste si "DJ Mystic". Ajuta mult la formarea si dezvoltarea trapezului dar si la exercitii de ritm si ureche muzicala.


O doamna foarte doamna face fitness :)). Este super fain cat de demna este ea si cat de imbracata este ea pentru fitness. Desi aparatul asta seamana mai mult cu un aparat pentru cyber sex sau ceva:))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...