liceul Borcea de Poker ep 3

bai frate si a scris Stefan pe blog si s-a basicat lumea. Numai ca e plin de codosi si de "coadoase" in lumea asta deci si in liceu. O serie de profesori si multi elevi ma vorbesc la ore si afara orelor. Ma vorbesc de rau ca: "de ce si-a permis ala sa scrie asa pe blog". Pai mi-am permis pentru ca am terminat liceul asta si pentru ca ma doare sa vad ca se duce dracului. Dar vad e prostia e FOARTE mare pe alocuri. Daca ei au inteles ca eu discreditez liceul si nu au inteles ca trebuie sa puna dracului osul la treaba ca Borcea (liceul) nu mai e ce era...atunci inseamna ca le lipseste niste materie cenusie sau sunt rau intentionati. Sau ambele!!!
Oamenii lui Dumnezeu, ce e atat de greu de inteles ca exista probleme in sistem? Daca le negam credem ca asta e liceu? Sunt probleme, grave, acceptati asta si hai sa facem ceva pe bune nu doar la nivel de discurs si injuratura. Daca aici se joaca poker si nu se face carte eu de ce as indruma cel mai bun elev de la scoala generala unde predau sa vina aici?? Il indrum la Alecsandri! Pe restul ii trimit aici! De ce sunteti ipocriti? daca voi sunteti parintii acelui copil foarte dotat de la o scoala din Buhusi il trimiteti acolo unde se joaca poker doar pentru ca am mandria de Buhusean? Puneti-va in acea situatia si judecati dvs! Chiar credeti ca acum, in situatia in care este Borcea, este cel mai bun din tara de va bateti asa cu pumnul in piept sau e doar ipocrizie si mandrie stupida? Hai cu realismu! Hai cu egalarea! Hai cu schimbarea! Hai cu disciplina! Hai cu orele! hai! hai! hai!

Pentru domnii profesori de la liceu care la ore vorbesc despre mine vreau sa le spun ca nu sunt atat de greu de gasit. Raspund la telefon la oricine! Stie toata lumea unde stau, care e masina mea ba mai mult, cu unii profi sunt coleg la alte scoli. Astept sa ma abordati si nu sa ma barfiti ca de asta ne scaldam in mediocritate ca nu aveti verticalitatea sa imi vorbiti in fata, daca nu ca si coleg de catedra macar ca unui "copil, elev" sa imi vorbiti si sa vorbim pe argumente nu pe barfe!
O sa mor de 2 ori si renasc din propia cenusa si tot nu o sa vad vreodata la Buhusi oameni care sa vorbeasca in fata ce cred. Numai pe la colturi. Numai barfe numai susanele! Hai! Va invit la discutie fata in fata ca stiu care ma vorbiti si stiu si ca nu ati inteles ce am scris aici.


NU UITATI CA ACESTA ESTE UN BLOG PERSONAL! Este cu parerea mea personala! Nu ma pune nimeni sa scriu si scriu fix ce vreau eu cand vreau eu. Daca nu intelegeti asta este simplu: NU INTRATI AICI! Simplu! Eu nu scriu aici ca sa am vizitatori multi (si prosti). Scriu pentru mine si prietenii mei(putini si buni)!

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Intr-un invatamant modern rectorul unei universitati sau directorul unui liceu/colegiu ar trebui sa fie buni manageri.Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie si PROFESORI.La multe institutii de invatamant americane de exemplu, directorii sunt doar manageri (cu studii bineinteles),dar care nu tin si ore.
Personal,mi se pare o pierdere de timp pentru un director de scoala/liceu sa tina si ore.Ll ar trebui sa se ocupe numai si numai de aspecte organizatorice,strategii,proiecte si foarte important,de atragerea fondurilor,pentru ca scolile ar trebui sa se intretina in mare parte singure.
Asa,s-ar face si curatenie in sistem:scolile/liceele mediocre care nu atrag,dispar.Sa vezi atunci profesori interesati sa faca performanta,sa scoata oameni de valoare de pe bancile scolii,pentru ca daca nu ar face-o si scoala nu ar mai atractiva,ar ramane fara loc de munca.
Si asa efectivele de elevi se imputineaza de la an la an,daca nu se mai constituie efective suficiente se pune lacat si se directioneaza elevii spre alte scoli.
Din acest motiv,proaspata reforma in sanatate ce a inclus si inchiderea unor spitale si cotarea ,implicit alocarea diferentiata de fonduri pentru celelalte, mi se pare foarte buna.Prea suntem o tara de bolnavi si de suferinzi..
In particular,pentru Buhusi,daca de servicii sanitare bune beneficiezi la Bacau (nu cred ca Spitalul din Buhusi e peste cele bacauane) si de servicii de invatamant de calitate vei beneficia tot la Bacau.Sunt convins ca deja multi elevi sunt directionati de parinti spre scolile/liceele bacauane chiar daca asta inseamna un efort financiar mai mare din partea lor.
Orasele mici isi pierd incet-incet identitatea.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...