da mai du-te dracu bai lehameteo'!!!

exista un complexat(a) semidoct(a) care are ceva cu mine si blogul meu. Un cracanat mic si cu par in nas care se intituleaza lehamitea (stiu.. si noua ne este de tine). Omuletu asta nu are alta treaba decat sa imi contorizeze mie blogul. Nu e problema ca am invatat sa am grija de neuronii meu si sterg comment-urile idioate doar ca ale omului asta sunt multe si ma obosesc prea mult sa le sterg. As vrea sa dispara din viata mea si sa nu ma mai oboseasca. Nu de alta dar e idiot (ca sa nu spun BOU/VACA!). Suta de cititori frecventi pe care ii am inteleg ce scriu aici pentru ca asta e stilul meu. Mai dar vacaru asta (nush cine e sincer) mereu e pe langa subiect si incearca el sa dea cate un citat din ceva sau sa fie usor smart doar ca e bou. Nu va dau link de la Blogu lui, nu de alta dar ii fac reclama gratuit si ii triplez numaru de cititori degeaba. Pe scurt omuletu asta este ca un securist idiot. de la articolul despre Liceu (acolo unde a inceput sa dea el comment-uri idioate semidocte) vad ca nu conteneste cu "supervizarea" blogului meu. Sa cred ca e pus de cineva pe care'am deranjat? Este vreun frustrat de pe acolo sau e inca un mitic cu o tastatura prea mult?:))
Oricum ar fi, imi doresc sa moara de pe net chestia asta si sa ma lase dracu' in pace ca m-am saturat sa-i sterg comment-urile idioate. (Deci, domnisoara nefututa bine lehamitoasa, lasa-ma dracu' in pace si nu mai sta asa jepata pe capul meu ca nu ma impresionezi. atat!:)
Cu multa stima:)))

Comentarii

Platon a spus…
"Nu e problema ca am invatat sa am grija de NEURONII MEU." iti dau un sfat prietenesc cum vrei...ia si punete la punct cu limba romana, si apoi scrie pe blog.
SteFUN a spus…
Domule Platon, Am lasat comentul tau doar pentru ca esti Idiot:)) Am scris "NEURONII" cu majuscule pentru ca eram ironic... am scris gresit intentionat si manelistic. Dar esti atat de idiot incat trebuie sa iti explic mecanismele prin care se face umorul. In plus, desteptule, se scrie "pune-te"...

:)) prea stupid ca sa nu fie adevarat:))
Platon a spus…
Da da...si eu la fel, in mod ironic am scris :))...cel putin eu nu am pretentii de mare scriitor, in mod intamplator am dat de tentativa asta de blog, si imi pare rau ca am lasat acest comment ...pentru ca te bang in seama si dupa aia te crezi important...
Anonim a spus…
pana la uma nu stiu cine se crede mai important...sane uitam un pic si la ID . :))platon he, he:))
Anonim a spus…
Mai Platon, mai bine nu te "bangai" in seama. :)) Pun pariu ca nu ai citit Dialogurile si, nici macar, nu ai auzit de ele. Multi ca tine isi asuma pseudonime importante, pentru simplul fapt ca sunt complexati de identitatea lor.
Apropo, tu esti "lehamitea" despre care se vorbeste aici? Oh! acum inteleg... :)))
Platon a spus…
Nu imi asum nici un pseudonim ci imi asum personaliteatea, Platon ma numesc, spre diferenta de tine, care lasi comment ca anonim si nu sunt eu "lehamitea"
Anonim a spus…
De esti tu Platon, atunci soarta e chiar ironica!!! :)))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...