vreau sa ma casatoresc!!!

Dupa lungi cautari si rascoliri interioare. am ajuns la concluzia ca vreau sa ma casatoresc! Vreau sa ma casatoresc, sa fac 2 copii si sa scriu o carte despre cat de porci sunt barbatii si slabi la pat si cat de vaci sunt femeile si importante de ele. Asta este planul meu pe termen lung. Un baiat la pian si "rugby-ist" (combinatie nemaintalnita pana la clanul Zaharia) si o fata. Eventual cu voce si un Dulcimer in mana sau Ukulele ca o ghitara mi se pare masculina. Si cu cine sa fac eu visul asta realitate? Cu cine sa impart patul, briosa la micul dejun si visele/urile pentru restul vietii? Nu am gasit niciodata femeia care sa ma faca sa spun (fara echivoc) "da frate, ea e!". Am spus de cate ori ca "ea e" (ba chiar am inca sechele de la ultima pe care, cand o mai vad, inca un coltisor mai zice "ea e coaie! sari!") dar cu mici semne de intrebare. Ceea ce mi se pare si normal ca doar nu e nimeni perfect si nici cum am mai auzit in ultima vreme: "perfect pentru mine". Probabilitate ca sa gasesc, in viata asta, pe cel care e perfect pt mine este 1 la 1 miliard. De aceea, daca iubesti pe individ/a, faci si unele "compromisuri", il accepti asa cum este el/ea pentru love si pentru cuplu si pentru ca merita si pentru ca nu intervine (aceasta acceptare) in planurile cu viata ta.
Dar totusi intrebarea ramane: "cu cine drecu sa ma casatoresc?". Ei bine a venit si raspunsul intr-o zi de marti la ora 12:53... cu Joni Mitchell. vreau sa ma casatoresc cu Joni Mitchell in 1964. E frumoasa, pentru mine. Are acel blond inalt spalacit si sters care ma atrage pe mine. Stiti ca imi plac femeile blonde, f inalte si cu ochii cat mai albastri (poate usori verzi)!? Dar sa fie usor sterse.. alea imi plac mie. Gen O. sau I. sau S.A. genul asta care sunt usor sterse, nu iti raman pe retina ca o roscata de aia de se aprinde singura bricheta langa ea. Mai si Joni Mitchell cred ca ma intelegea. Mai ales ca e artista, canta si chicteaza (chiar frumos as zice) si nu ma stresa sa fiu altcineva decat sunt sau sa ma tund intr-un fel sau sa ma vopsesc pe podoaba capilaro-grizonanta... Joni ma accepta si cred ca ma si ajuta sa fac vocalize, sa am acorduri mai faine la melodiile mele.. Multe facea Joni Mitchell cu mine daca o luam de nevasta in 1964. Cred ca am ratat aceasta ocazie din mai multe motive pe care nu le detaliez aici (poate in viitoarea carte) dar ideea ramane: Vreau sa ma casatoresc cu Joni Mitchell in 1964 si sa imi cante o trupa hawaiana la nunta si The Band!

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Nu fi pesimist.Probabilitatea sa-ti gasesti jumatatea "acceptabila" in anii de dupa 2010 (nu in '64)e infinit mai mica de 1 la un miliard!
Anonim a spus…
Tare mai esti nebun! :D

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...