Vocea Romaniei

Se pare ca eliminarea lui Lucian Darie a starnit o mare zarva in mediul asta internaut unde ne dam noi. Atat de mare zarva incat insusi nea Horia Brenciu s-a simtit amenintat si a scris ceva despre asta AICI
Eu zic sa cititi ca e interesant. Dupa aia am vazut reactiile si am citit asta pe facebook:
Mircea Rusu says:
16/11/2011 at 12:01 am
"Bla bla bla bla bla. Ceea ce ai scris acum aici draga Horia e un pic mai ofensator decat cinismul eliminarii lui Lucian Darie si asta pentru ca de la “manutele sus” pana la cele mai nastrusnice formule din aceasta categorie incheind cu celebrul “va iubim” mentalul corpului mai mult sau mai putin artistic opereaza cu ideea unui public caruia poti sa-i spui orice, sa-i mimezi sinceritati cu dragalasenie perfida. Asta ai incercat si tu in stupidul tau comentariu dovedind ca nu-ti respecti publicul subestimandu-l inadmisibil. Ce ne-ai spus tu in fapt ar suna cam asa: “Nici nu stiti cat de greu e sa ucizi, mai ales cand stai cu victima saptamani la rand, dar promit ca o voi invia si o voi pune pe scena, intr-un elan de generozitate si omenie chiar alaturi de mine.” Este evident si regretabil ca ti s-a suit muzica la cap draga Horia. Cum ai dat de un concurent care te baga in buzunar la orice capitol l-ai ejectat scurt si cu explicatii dintre cele mai stupide- stresul camerelor de luat vederi (aici starnesti hazul) -presupuse dificultati de acomodare in , vai, munca in echipa fara sa le enumeri evident. Aproape oricare dintre concurenti cu o trupa in spate pot fi maine Horia Brenciu. Lucian Darie este cu siguranta mult mai mult decat atat. Draga Horia artistii autentici sunt inzestrati cu o generozitate exemplara, incapabili de marlania pe care ai facut-o. Sper ca Lucian Darie sa-ti inchida telefonul in nas daca vei avea tupeul sa-l inviti la concertele tale( pe care nu le mai publicita vezi doamne subtil). In ordinea naturala a lucrurilor ar trebui sa te simti onorat daca Lucian Darie iti da binete. Cu Dan Andrei Aldea in tara ai fi avut si tu masura exacta a ceea ce esti, un cantaret de petreceri private si nunti cu o voce cu care te-ai putea prezenta in concurs la Vocea Romaniei si daca Darie te-ar ingadui poate ai trece chiar de fazele preliminare. De 3 ori rusine! Pentru tine , pentru Lucian Darie si pentru publicul pe care -nu-i asa?- il respecti si cafea si bla bla bla"


asta este postat si de o buna prietena pe nume Lorena.

Ei bine eu sunt de alta parere. Eu, daca eram in juriu la Vocea Romaniei, o alegeam de domnisoara Tanase din mai multe motive pe care si Horia le-a scris in articolul lui (mai discret):
-In primul rand Lucian este mult mai impertinent decat parea la inceput. Nu e destul sa ai o voce daca tu, ca om, dezamagesti.
-apoi el a cantat rau aseara. A cantat de parca era in backing vocals pentru Irina. Pe cand Irina a stralucit si a aratat o voce superba.
-La repetitii Lucian a fost singurul care a cerut schimbarea tonalitatii piesei de 3 ori desi asta nu o avantaja pe Irina ci doar pe el - urat!
-La momentul cantatului era bolnav dar asta nu trebuie sa il opreasca sa dea tot ce are mai bun (cazul cu Queen sau chiar Boy George la Brasov).
-El a urcat pe scena cu o atitudine care spunea: "trebuie sa fac doar act de prezenta ca oricum ma vor alege pe mine".

Eu daca, eram in juriu, Nu mai doream sa mai lucrez cu Lucian si asta pentru ca este foarte dificil si incapatanat si fara de diplomatie asa cum spunea si Monica Anghel.
Cand te prezinti la un concurs accepti si regulile lui, nu te comporti de parca esti mai special si trebuie sa ai reguli speciale facute de tine. Mi-a placut de la auditii de Lucian si stiam de el de ceva ani de la Dragos oaki DAR acum m-a cam dezgustat. Se pare ca talentul nu este destul - niciodata.
Nu as fi comentat subiectul daca Lorena nu ar fi pus pe facebook ecest comment urat.
Horia a avut dreptate:)
sorry pt nemteni si pt Lucian!

Comentarii

Lucian2050 a spus…
Reiau aici.
Datorita circului si "maimutarelii " evidente de care a dat dovada emisiunea "Vocea Romaniei" voi renunta a mai pierde doua ore si ceva in fata ecranului sa o urmaresc.Aseara am urmarit ultima parada a circarilor de acolo!E o emisiune de divertisment,tipic romaneasca ce risca sa se bata cu emisiunile lui Dan Negru la audienta,care incing "fraierii" in fata ecranelor si blondele sumar imbracate in platou!M-am inselat cand ma gandeam ca va promova ADEVARATELE TALENTE! Daca martea trecuta am vazut cum un "talent" gen Canaf e trimis mai departe si un asistent universitar de Conservator e trimis acasa,martea asta am asistat la eliminarea nemeritata a lui Maximilian,pentru ca este "prea bun si echipa trebuie sa ramana competitiva".Cu acest comentariu Smiley si-a "castigat" statutul de mascarici in inima mea.De lucian nu mai spun nimic,el s-a eliminat singur,cu toate ca si Brenciu e de acuzat ca promoveaza mediocritatea si nu performanta adevarata!Prefera sa ramana cu o echipa de looseri si sa elimine "perla coroanei". Una peste alta,Moga stie ce face si demonstreza ca se pricepe mai bine ca toti la muzica!Bravo lui! Acestea fiind zise ii urez succes lui Canaf pe mai departe in cucerirea trofeului mult ravnit si adaug o bila neagra PRO TV-ului pentru ca "gandeste prea liber" si isi considera publicul cretin.
Razvan a spus…
D-l Lucian Darie mi-a facut placerea de a participa la petrecerea care-a urmat botezului feciorului meu, sambata seara, pe 3 dec. Ne-am distrat pe cinste si-am pus la cale de un jam-session pt viitorul apropiat.
Anonim a spus…
Cum iti inchipui ca ar interesa pe cinvea ce zice cel mai infatutat non talent din romania - Horia Brenciu?
Ala e un tampit care se crede talentat.
Nu stiu nici sa cante, nici sa joace-n filme, nici sa aprecieze talente.

Síncer, vreau sa-l violez anal.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...