Rugby

Deja stiti ca imi place si ma uit des la tugby. Din pacate emai greu cu televiziunile din Romania care nu transmit prea multe meciuri... Mi.a ramas totusi 6NATIONS .. Competitia cea mai frumoasa din Europa.
Anul acesta as vrea sa castige Franta cupa doar pt ca a investit foarte mult in rugby si face multe pentru rugby.ul mondial. Totusi, pentru parcursul super de la Mondiale, nu m.ar deranja daca ar lua cupa Wales care are mari sanse..
Am descoperit mai nou si rugby.ul in 7. Mi se pare genial. Daca te uiti prea mult la rugby in 7 ajungi sa te plictosesti la cel in 15. Repriza are 7 min in grupe si 10 in finala. Sunt mai multe turnee pe an si sunt transmise de sportklub si va recomand mai ales ca se inscriu foarte multe eseuri, e foarte rapid, energic... si orice echipa poate castiga orice echipa. De aceea nu.i de mirare ca echipe ca Fiji sau Samoa sunt in top 5.
Try it! Love!


PS: am vazut meciul ANgleterre- france (am scris asa ca sa ne dam seama ca s-a jucat pe stade de france cu 80 de mii de spectatori). Incredibil de prost au jucat francezii. Am impresia ca presiunea i-a cam terminat si schimbarile la uverturi nu au fost chiar cele mai bune. Imi pare rau ca au pierdut chiar si la o diferenta asa mica. Asta inseamna clar ca favorita ramane Wales care sper sa faca cel mai frumos meci din turnament cu franta peste 2 saptamani si sa castige cu mare slem competitia dupa o pauza de 3-4 ani, nush exact! I LOVE THIS GAME!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...