PITZIpoance si COCAlari ep 2

 Prima pe lisa este o fata care crede ca e sexy cand face cacutza. Nu e sexy draga mea.. daca poza ta ar veni si cu miros... sigur nu mai iese nimeni cu tine nicaieri. Ca ai facut poza e una.. dar sa o si publici? E o sitatie de rahat:))


Urmeaza gravida sexy. Sper ca e gravida.. ca sa explce situatia burtii.. :)) Ideea este ca femeile pozeaza "sexy" cand sunt "gestante" crezand ca atunci femeia este cea mai sexy.. NU E ASA!! NU esti sexy.. din punctu meu de vedere.. nu te mai poza cu burtile pe afara!!!:))




Domnisoara din imaginea de mai jos incearca sa-l impresioneze pe Spiderman.. O data cu calitatile ei cataratoare:)) se vede cum se urca "suav pe vitrina cu bibelouri si mileuri".. si o data vrea sa-l impresioneze cu carpeta de pe perete si tabloul de o inalta valoare estetica:)))))




Urmeaza un preferat al meu. Sper ca numele lui este Gogu si ca ii place sa fie strigat Giani. Dar se semneaza Gianny si cu "umlaut" pe y ca sa fie ciumegos!!! Pozele sunt de vis.. in prima el este atins de melancolie si sta suav cu sticla de bere in cada asteptand sirena lui... In a doua ne arata veleitatile de fachir dar si tatuajul lui superb!!!!! Atentie la tatuaj! scrie: ALEX BLONDU!... partea a doua a numelui e perfecta!


Din categoria si barbatii sunt sensibili:)) avem 2 poze. Prima:
 o ratusca sta pe lac, 
sunt sensibil si ti-s drag!
ficusul meu e mortal 
si tabloul pe fundal!

 Ca de fiecare data am pastrat la final ce e mai BUN!!! Sensibilul saptamanii.. Ai zice ca asculta George Michael cand pozeaza asa dar nu! el asculta Mister Juve!!! Este cocalarul-manelist-sensibil-gay-darnegay de Roamnia!:))


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...