M-am indragostit!

Eram la piata norilor la Bucuresti siera acolo. Blonda si simpatica foc. L-a intrebat sincer si cat se poate de respectuos pe Nutu daca acea "verdeata de pe taraba din fata ei este leustean. Nutu a spus ca da si a intrebat-o pe simpatica blonda cum o cheama.. ea a raspuns la fel de respectuos si articulat "ma numesc Cristina". "bravo, zice Nutu, si eu am o fata Cristina"... si plecam cu sacosele pline si ea cu legatura de leustean..
Dupa 3 ore ma duc la farmacie.. si ma intalnesc iarasi cu blonda Cristina care ma opreste si imi spune axact asa:"nu va suparati, va rog nu ma treceti si pe mine strada?".. vroiam sa merg in alta directie dar pur si simplu m-am indragostit in secunda aia... m-am topit si scriind aici pur si simplu ma gandesc la Cristina, blonda de 7 ani care este atat de cuminte si respectuoasa si asa.. ca un copil superb si bine educat de 7 ani.. si parca am un nod in gat. VA JUR!
Deci este pentru prima data cand IMI DORESC DIN INIMA un copil.. unul fix cum este Cristina.. Micuta, cu o codita blonda la spate si care intreaba frumos oamenii si face exact totul ca la carte..
Si o intreb: "nu ma mai tii minte? ne-am intalnit la piata".. si ea zice:"a, ba da, doar ca sunt asa de obosita ca am uitat ce sa iau de la piata si am mers de 3 ori si nu mai tineam minte".. Fratilor deci cum sa mearga tancu ala de 3 ori la piata ca sa faca niste cumparaturi pentru mama care face mancare (ca doar nu leaustean pt sandwich-uri)? uite asa!
 M-am indragostit astazi iremediabil!
Din multe puncte de vedere Cristina mi-a schimbat macar ziua.. si este prima Cristina din viata mea!:) O iubesc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...