Piturca,, esti un idiot!!

Astazi la o emisiune am auzit o declaratie a selectionerului (vesnic) Piturca (nu ma intrebati ce dracu cautam la emisiunea aia ca nu stiu sa va raspund.. vroiam sa adorm si nu aveam pe ce). Pitzi zice asa: "lumea nu mai vine la stadion din cauza presei.."
Cu toata lipsa de respect pe care o am pentru Pitzi vreau sa ii transmit un duios "sunteti un idiot domnule Pitzi!". Cum mm(ca sa inteleaga si el) sa ai tupeul jegos sa spui asa ceva? Cand nu ai miscat NIMIC si toti jucatorii rup cluburile; Cand salariile lor sunt mult mai mari decat performantele; Cand se faceau blaturi peste blaturi; Cand avem cel mai PROST campionat din istorie; Cand se injura pe stadioane sunt batai organizate si se opresc meciuri cu brichete; cand oamenii platesc milioane pentru un meci cu nationala care nu s-a mai calificat la un turneu final de cand eram mic.. CAND TOATE ASTEA SE INTAMPLA AI TUPEUL JEGOS de marlan coit care nu isi recunoaste copilul facut cu o amanta curva sa spui ca astea sunt din cauza presei. Bai Boule (imi cer scuze fata de animalul bou ca este comparat cu Pitzi) presa poate sa stea si in limba TU, bai vacarule, trebuie sa iti faci meseria oricum ar fi ca de asta esti in top 500 cei mai bogati imbecili, nu ca sa te mananci de sub cur de fomist si sa gasesti VESNIC scuze pentru micimea ta ca antrenor!!!

Si a mai zis o fraza superba:"domnu Porumboiu m-a insultat primul {..} eu am facut DECAT sa raspund".. te rog mult "domnule pitzi" TACI IN MORTII MA-TII!!!!(ma-ta e asa proasta ca ar trebui scrisa fara cratima!!!)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...