Andreea Balan

AM innebunit! Imi place Andreea Balan. Ma uit la emisiunea "Te cunosc de Undeva". In aceasta emisiune in juriu este si ANdreea Balan si mi-a devenit simpatica. Sincer sa fiu, este BUNA. Frate mi se pare buna. Adica sunt sigur ca as putea face un aerobic sexual, un maraton pulitic, un montaj Kamasutric, un yoga inginal, probe la microfonul Stefun, set de miscari din bazin si nu numai.. as face de astea.. cred ca se intelege ideea. Pe scurt as iesi la ceai cu ea.. de fapt as iesi la mai multe ceaiuri asa.. ca sa mai slabesc si eu. Pe principul: nu merg la sala dar trag de fiare zilnic, prietena mea e o fiara":))).
Sincer mi se pare buna, are tzatze siliconate, paru e bun, nu prea am vazut celulita, are conditie fizica buna si tine FRUMOS microfonul in fata gurii... se pricepe.
Din pacate pentru ea .. ea canta.. OFF!! Da de ce??:(((( De ce face asta? Cand canta imi moare.. pasiunea.. mi se lasa.. nivelul de trai:)) OF tare aiurea zbiara! Sincer pana si eu cant mai bine ca ea:)) si miscarile alea de dans de cand era Adrea cu Adreea cealalta.. Mi-e teama ca in timpul... "ceaiului" ea poate e deasupra si face o miscare de aia din cap ca la Andre si imi fute un cap in gura de ma lasa fara incisivi.. Deci e periculos, trebuie sa "beau ceai" cu ea cu atentie, ca la box, cu eschive. Desi cred ca are o "rasnita buna", cred ca se misca bine.. da bine din cotaitoare":)))) ca are conditie fizica tare buna, imi place asta..am zis eu, un maratoon ar merge cu ea:)))
andreea:

Comentarii

Unknown a spus…
mie unul nu imi place... se dezbraca prea mult si canta prea putin (live) lipsa de profesionalism.. daca vrei sa vezi fete dezbratate sunt atatea siteuri porno .. ai de unde sa alegi . ideea e ca pentru o "artista" nu ar trebui sa se promoveze prin a se dezbraca. Cu asta pun punct.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...