m-am enervat!!

Ma enerveaza din ce in ce mai tare site-ul tabloid Protv.ro. Credeam ca daca ii am pe facebook mai aflu si eu o stire dpdv al basistilor. Ca eu ma uit si la b1 si la pro tv si la antena 3. Imi fac o parere despre ce cred si basistii si pontistii(ca sa na exprim asa).  Dar din pacate aflu numai stiri cretine despre Kim Kardashian-bulan si despre Justin Bieber sau cate un studiu idiot care pune capacul.
AUZI la ei cica un nenorocit de profesor Richard Lynn - vagin - a facut un studiu care arata/comparativ/dimensiunea penisurilor barbatilor din 113 tari. Cum necum cica Roamnia se afla la coada clasamentului. Cica noi, roamnii suntem la concurenta cu Chinezii si tailandezii cu cele mai mici penisuri cu o medie de 12 cm. Bai prietene cum MM au facut e studiul asta? CUUMMM! Au masurat penisurile copiilor de romi care cersesc pe strazi? CUM!? Pai daca nici carici nu mai avem noi apoi nu avem nimic! Frate romanu e dotat, e ciolanos, e, pe romaneste, pulos. Nu se poate asa o nedreptate. Vreau si eu sa ma inscriu sa fiu masurat impreuna cu Alex Agusoaie ca sa mai ridicam media anuala. Cum naiba sa zica despre romani ca suntem la 12 cm??? CUM ma simt asa jignit ca roman.. Pai noi barbatii facem dus impreuna si ne vedem la baie.. frate nimeni nu face pipi cu penseta!!!!
Conform aceluiasi studiu cica cei din Congo sunt cei mai dotati cu 18 cm in medie. pai Alex e peste ei:)) si cica in Europa islandezi sunt pe primul loc cu o medie de 16 cm.. WTF stiam ca tocmai nordicii o au mica.. de la frig!!!:)))

ma rog, ce stiu eu? ideea este ca mi se pare ca e un studiu la misto ca e usor nerealist.. usor tare.. AICI este art original daca vreti sa mai  cititi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...