CAT CACAT POTI SA MANANCI?

Domnule Mircea Radu Badea,
Cam cat cacat poti sa mananci? CAT!? Atat de mult? Cum dracu ai avut tupeu sa spui ca emisiunea Roamnii au talent este un CACAT si ca e plina de melteni, ca Vocea Romaniei e o mizerie ordinara ca numai idiotii se uita si apoi sa faci zilnic reclama la x factor.. sa spui ca e o emisiune de bun simt, fara marlanii si "ghiorlanii" ca sa te citez....

Apoi vine cireasa de pe tort: spui ca Masterchef e o emisiune de toata jena, ca romanii sunt innebuniti dupa emisiunea asta de cacat, ca suntem disperati de mancare, ca suntem ragaitori de mici... si acu, seara de seara, faci reclama la Top Chef?! Cam cat CACAT poti sa mananci?! Sa ma CAC in deontologia p***i Mele pe care o ai tu! Ca Te contrazici cum bate vantu si acu faceai reclama la GSP dupa ce i-ai vomat seara de seara! WAI Boule lumea se uita la tine ca erai liber intr-o perioada! ca tu injurai si pe Bianca Dragusanu ca era colega ta si pe Bou alalalt de la GSP desi era coleg de trust(Tolontan). Acu pupi in p**a pe toata lumea din trust, BOULE!
Mi se face greata fizica atunci cand vad ca te iei de cineva aiurea! si te iei de pro TV cand nu ai de ce. stiu de ce faci asta: pentru ca PRO tv e lider de piata de cand s-a infiintat! Si tu ai tema sa mananci cacat despre ei. WAI Mircea, ai atatea teme de sa te iei de PRO tv de exemplu: serviciu roman de comedie, tanti florica penibilica etc.. de ce cacat nu te iei de aia? ca nu au succes?! te iei de alea care au succes si sunt FOARTE BINE REALIZATE (ca productie) adica Masterchef si Vocea Romaniei si spui ca ce bune sunt concurentele de la antena: Top Chef si X factor (in conditiile in care x factor nici nu pute in fata Vocii de Romania)

cu sinceritate, fanul tau numaru unu,

Stefan Zaharia

Comentarii

Irina Dan a spus…
Sincer, eu nu am putut sa citesc mai departe de primele 2 paragrafe...te cobori la un nivel "de cacat", ca sa te citez pe tine. Scrii ca la usa cortului. Aveam alte pretentii de la tine: umor fin si ironii subtile, jocuri de cuvinte demne de un actor al unui teatru respectat.
Eu nu mai vin pe blogul tau ca ma intristeaza.
SteFUN a spus…
nu mi se pare deloc deplasat articolul. Ba chiar argumentat. Forma este una a unui om enervat. Si nu imi fac probleme pt asta deoarece articolele mele, mai ales in ultima perioada, au fost super happy si dragute si chiar am incercat sa schim stilul blogului.. incerc ceva mai vizual si cu un numar limitat de caractere. Acest articol este o refulare. dar daca tu pentru un articol nu vii pe un blog e ok. Imi asum asta.
carmen a spus…
In esenta, ai perfecta dreptate, dar in forma, e cam maro....
mama
Irina Dan a spus…
A mai fost si articolul cu Piturca, scris in acelasi stil de mahala, care m-a dezamagit, dar atunci m-am gandit ca e poate un accident..
SteFUN a spus…
e si asta un stil:))))
oricum in lumea asta unde toata lumea isi baga si scoate peste tot (uita-te la toate stand-up-urile de la noi etc) eu sunt super cuminte:))))))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...