skyfall

am vazut si eu skyfall, noul James Bond. 007. Sincer sa fiu m-am dus cu asteptari mari pentru ca: James bond, 007, Bond Girl, Bond Car, Bond action.. fight... MULTE lucruri care imi placeau de fel, sau macar am copilarit cu el, macar stiu de unde se apuca si cu ce se mananca, zic.. Si m-am dus la cinema la Bucuresti cu amicul Alin, pe care l-am si sarutat in public, asa.. ca sa aparem in Can Can:))))
si a inceput filmul... iu iu iu!!!Personal imi place noul bond. E mai dur, mai tacanit.. cred ca e buna si revigoranta schimbarea asta... ca apoi sa se intoarca la alt bond mai classy.. asa ca Brosnan sau Sean... Mi-au placut celelalte Bond cu noul Bond (ca sa ma exprim asa) Quantum si Casino sunt printre preferatele mele, sincer.
Dar acum incepe skyfall... si incepe, si incepe si incepe.. si nu se mai termina... m-am uitat de multe ori la ceas in timpul filmului pentru ca.. ASA M_AM PLICTISIT!!! Vai Doamne.. Nu pot sa pun punctul pe i dar a fost rau per total..nu am vazut miza (nu ca vedeam miza atunci cand bond se batea cu tot felul de ciudati care, nu inteleg de ce, in fiecare "episod" vroiau sa cucereasca/distruga lumea) doar ca acum totul parea prea mult si gratuit. Totul. Au fost scene de bataie care nu erau demne de un Bond. Prea seci. Suntem in 2012...  cand Transporter este filmul "de batai" care prinde. Nu spun sa fie asa bataile, pot fi mai realistice dar aici totul imi parea total fara miza, fara sa imi creeze dorinta de a afla finalul, de a tine cu baiatul bun etc. ba din contra, pot spune ca eu am fost impresionat de un singur personaj cu care, sincer, am tinut de la inceput pana la final: The Bad boy -  Javiuer Bardem.. care a fost delicios asa slinos si libidinos si gay.. o da!!! El a aparut fix cand sa adorm la film... el a fost elementul care m-a trezit ca altfel dormeam pe mine. Dar Judy Dench a fost insuportabila, atat ca personaj cat si ca fatau.. o huiduia lumea in cinema:)) (ceea ce arata ori ca juca bine, ori ca e total necarismatica - ambele).
Mi-a lipsit celebru Q care sa ii dea tot felul de jucarii lui Bond dar mi-a placut ca jucariile pe care le avea erau simple si eficiente. Inteleg de ce a fost schimbat cu un computarist si asta face ligica doar ca mosulica ala era tare simpatic. Nu prea mi-a placut masina, nic mertanu nici jag-ul DAR mi-a placut DB5-ul (daca l-am recunoscut bine) cel din trecutul lui Bond.. asta a fost chiar cool.
Ce mi-a mai placut a fost bond girl (desi vroiam sa o vad mai mult in film si mai goala). Am zis acum asa ce mi-a placut si ce nu dar pe total a fost slab filmul. Slabut tare pentru gustul meu.
Poate voua va place dar mie nu prea, voi scrie un ceva articol despre filme ce mi-au placut acum, in ultima vreme.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...