Cum am ramas inzapezit:)

Vineri, dupa o lunga sedinta la inspectorat, plec spre Bucuresti. Nu reuseam sa inchid bine portbagajul pt ca era inghetata incuietoarea aia asa ca parchez cu portiera de la portbagaj lipita de un gard langa gara. Ma urc in tren si Hai la Bucale.. Inainte cu 10 km de Bucuresti facem "halta"... era problem.. asa ca: intarziere de juma de ora.. Nicio problema.. ca ajungem. Am ajuns si ninge, nige, ninge.. dimineata ninge iara :))... Duminica ma duc pana la gara si ma intorc atunci cand am vazut pe tabela de sosiri/plecari 210 minute intarziere... ok I don't like this shit!:))
plec marti pan la urma si ajung in trenul garat cu 3 min inainte de ora plecarii si intreb pe un nene "aveti bilet aici, locul 76?"... el se ratoieste la mine "da domulue aici am, uite biletul.. vagonul 2, loc 76"... ii spun "nu va suparati, e vagonul 5 asta.. ce vedeti mare 2, este clasa.. suntem la clasa a 2-a... ca altfel ar fi 5 vagoane nr 2"...
Ma asez pe scaun si ma ia somnu si din spate o tante cu palarie de blana incepe sa explice.. tare ca sa auda TOT VAGONUL.. cum a murit tatal ei la 90 de ani ca "nu stiau pe ambulanta sa faca masaj cardiac" si ca ea a avut un preinfarct dar doctorul i-a spus ca "daca nu ati murit de la asta nu mai muriti!!".. lasa ca ma omoara pe mine..
realizez ca ma picura in cap niste noroi... tantea din fata mea avea 5 bagaje ENORME .. nu amvazut IN VIATA MEA asa valize.. nu credeam ca exista... rafiile sunt pitice... ok, scap si de noroi si ajung la Bacau si gasesc masina exact cum e in poza...
pur si simplu nu se vedea... Merg vis- a vis de gara sa caut un magazin sa iau o apa si apoi sa caut o solutie sa dau zapada si trec pe langa un magazin care vindea "Articole pt funeralii".. in geam vad 3 cosciuge, 4 cruci si 2 lopeti de dat zapada... "bai esti nebun"????? Intru si o tante cu un nene ansamblau lopeti... dau 20 de lei pe o lopata de plastic , coada de lemn si cu varf de metal: LUX!!!.. incep la "lopatzit" si apare Ulea, un fost coleg de la facultate de la Geografie "uai a ta era masina asta.. chiar ma gandeam cine isi scoatre masina la vara.. tu"... vede lopata si ma intreaba de unde am luat-o ca vrea si el una.. ii arat ca langa cosciugu 3 si isi cumpara si el si lopatim amandoi... ca intr-un final sa scot masina de acolo... not easy la minus 7 grade... drumul decent pana acasa si urc pe radulita... INCREDIBIL!!! eu nu stiu cum Buhusi-ul, ca Urbe, mai exista... pai sa ai asa zapada pe SINGURA strada din Buhusi?... WTF!? prietene, sunt MORMANE de zapada la statuie.. nu poti sa intorci masina... imi derapa masina IN CENTRUL ORASULUI... macar au anuntat cu cateva zile inainte ca vor fi luate prin surprindere? Sau au fost luate prin surprindere ca au fost luate prin surprindere de zapada? asta e intrebarea!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...