Mircea Badea--chiar el, penibel!

Mi-a luat ceva vreme sa imi gasesc elanul de a scrie acest articol. Mircea Badea pentru mine a insemnat mai mult decat un tip la care ma uitam... o sa radeti de mine dar insemna un reper. Nu, nu sunt deloc penibil chiar am crezut, o perioada, ca este un "reper de om" care merge pentru un princiupiu pana in panzele albe. Principii solide. Se pare ca a urmat acest traseu care l-a dus pe culmi si acolo a ramas cu un singur principiu :"imi urmez prietenul pana la 0" (0 fiind ratingul, o sa revin la el). Pe scurt, Badea se injura cu Nastase cand NIMENI nu il injura, pe Basescu cand NIMENI nu indraznea sa injure pe Base sau pe Videanu sau pe Udrea sau Boc! Ei, a venit timpul ca Badea sa se dezica de toate principiile pe care si-a construit toata cariera recenta. Eu, ca multi altii, ne uitam la Badea pt ca facea sens sa fie in opozitie mereu cu puterea. Ba mai mult, le zicea chiar bine, adica era Just. Incepand cu noua guvernare, cea USL-ista, a luat-o pe calea "fratelui" Gadea. Nu vreau sa politizez mult articolul dar CLAR e Pontist domnul Badea si clar a fost JEGOS si s-a dezis de TOT ce ne-a prezentat ca este ani de zile cand ne-a explica ca noi, cei care protestam cu Rosia Montana, suntem, citez: cacati!. Ba mai mult, Mircea mi-a raspuns personal pe FB: "de ce te superi Stefan Zaharia cand iti spun ca esti basist, cand asta e adevarul?".. adica EU Basist? ! Eu, din toata lumea, care a am mers 400 de km cu masina sa votez la referendum sa plece Base? EU!?
Ei atunci mi-am dat seama ca omul are o singura placa: cine nu zice ca mine despre ORICE - e basist!.. Clar suntem multi basisti deodata.. daca ar fi sa luam statistic suntem mai multi basisti in capul lui Badea decat oameni care ar vota cu Base pe bune..
Din ziua in care el a spus ca in piata sunt 200 de oameni si de fapt erau 8000 care protestau cu Rosia Montana.. din ziua aia cand ne-a facut pe toti "basisti rahati".. de atunci nu m-am mai uitat la Badea!

Nu am facut politica pe blog EVER si nici acum nu fac, doar explic un fenomen.. fenomenul este: Badea m-ai dezamagit, Badea nu ne mai uitam la tine. Degeaba pune mereu pe FB tot felul de statistici ca e lider de piata cand Antena 3 are share de 1,3 dupa 12 noaptea, ca incepe Capatos.. deci publicul lui acum e cel de la capatos.. cel care se uita la Trazniti in Nato..

Ideea este simpla.. a murit si ultimul om care credeam ca e atat de prost incat tine la UN PRINCIPIU de a nu se manji... Am crezut din inima ca e atat de Nebun incat sa fie onest sa injure pe Ponta cand gresete si sa spuna adevarul cum l-a spus, dar cand interesele mogului, dar mai cu seama a fratelui Gadea, sunt mai presus.. e complicat...
Vreau sa mai puntez ceva ce tine de un lucru : IPOCRIZIE! Ani de zile Badea a ras de toate tampele care se pozeaza gravide in reviste "da de ce sa faci asa ceva.. oribil!!"(zicea el).. ghici ce? vaca aia indiana de muiere a ta Bruma (pentru cei care ati terminat Geografie stiti de ce am comparat femeia aia cu o vaca indiana) TOCMAI POZEAZA in TOATE FAZELE burtii.. nu mai e GRETOS? Bai cata ipocrizie? a uitat cand radea de oameni? A uitat cand zicea "de ce sa fac eu un copil? oricine poate face un copil!! asta nu e nimic oau!!!" si acum vine la post cu poze cu copilul in burta cu copii pe tricou facand spagat.. BADEA ESTI PENIBIL SI JENANT.. esti JENIBIL de IPOCRIT! mi-e greata de tine si mi-e sila de mine ca te-am crezut atatia ani si eu am puterea sa spun : da, am fost prostu care l-am crezut ani de zile pe Badea ca nu e ipocrit, am gresit! Am puterea ca-s BARBAT si recunosc - el NICIODATA nu va recunoaste toate Mizeriile! NICIODATA!

Ca sa nu mai spun de cum s-a comportat cu Oreste.. ca mi-e jena mie!!! Acolo e si coada dracului de preotel penticostal!


Acum am pus acest clip ca sa ii mai explic ceva lu Badea: oricat ne arati tu scheme (cel putin eu , care am crescut pe Tineretului intre tigani) si ca esti Karatist.. fratiwere cand iti dau o caramida in dinti uiti toate schemele... daca scot cureaua si iti frec o catarama de curea la ureche stii cum scheauni?... valei! Caramida si ranga nu stiu scheme tati si nu se sperie asa usor.. nu ma sperii ca faci un spagat fara oo pe 2 scaune.. E in contradictie cu tine... Asa cum femeile isi arata silicoanele si tu razi de ele asa si tu esti JENIBIL ca bombardezi netul cu scheme papetice si cu patratele..

Comentarii

Razvan a spus…
Stai linistit Stefane; in acest domeniu, amandoi am ramas cu un maaare rictus pe mufa. Si tot coincidenta, nici eu nu-l mai urmaresc de la faza cu Rosia Montana. De fapt, din acel moment am incetat sa mai urmaresc Antena 3.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...